Είναι αυτό που λέμε η δύναμη της θέλησης. Η απόδειξη πως στη ζωή ό,τι θέλεις μπορείς να το καταφέρεις, είναι η 18χρονη Madeline Stuart, που ποζάρει με νυφικό μπροστά στο φακό. Η Madeline είναι μοντέλο από την Αυστραλία και έχει σύνδρομο Down. Μας συγκίνησε, μας εντυπωσίασε και μας έκανε να σκεφτούμε πως ίσως αυτό που εμείς θεωρούμε ως δεδομένο – η υγεία μας – για κάποιους άλλους δεν είναι.

Yes I do Down Syndrome Model 1

Και όμως η Μadeline ξεπέρασε τον εαυτό της, έκανε το όνειρό της πραγματικότητα και έγινε μοντέλο και μάλιστα με επιτυχία. Την είδαμε να λάμπει μέσα σε αραχνοΰφαντα υφάσματα και δαντελένια σχέδια νυφικών παρουσιάζοντας τη νέα collection της Sarah Houston στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης! Η ίδια έχει ως στόχο να γίνει το πρώτο μοντέλο με σύνδρομο Down και μάλιστα έκανε πολλές θυσίες για να πετύχει το στόχο της με υγιεινή διατροφή, γυμναστική και χορό για να αποκτήσει υπέροχο σώμα.

Yes I do Down Syndrome Model 2

Η μητέρα της δήλωσε υπερήφανη πως η κόρη της: “Θέλει να αλλάξει την άποψη του κόσμου για τους ανθρώπους με αναπηρία κερδίζοντας προσοχή μέσω των social media.” Παράλληλα, θέλει να στείλει θετική ενέργεια και κουράγιο στις οικογένειες ατόμων με σύνδρομο Down και να τους δείξει ότι πραγματικά υπάρχει ελπίδα για μια ζωή γεμάτη όμορφες προκλήσεις!

Από την Αθηνά Γκαντήραγα