Πριν από λίγα λεπτά, σήμερα Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε νέα σκληρά μέτρα εξαιτίας της πίεσης που δέχεται το υγειονομικό σύστημα που θα ισχύσουν από την Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου ως τις 28 Φεβρουαρίου οπότε και λογικά θα αναμένουμε νέες ανακοινώσεις. 

Τα μέτρα να υπενθυμίσουμε πως ισχύουν για όλη την Περιφέρεια Αττικής συμπεριλαμβανομένων και όλων των νήσων και της περιοχής της Τροιζινίας. 

Συγκεκριμένα για τους γάμους ανέφερε πως:

Η τέλεση λατρευτικών συνάξεων, ιεροπραξιών, μυστηρίων και κάθε είδους θρησκευτικών τελετών πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο από θρησκευτικό λειτουργό και το αναγκαίο βοηθητικό προσωπικό χωρίς την παρουσία άλλων φυσικών προσώπων. Σε θρησκευτικές τελετές όπως γάμοι, βαφτίσεις, κηδείες, μνημόσυνα, επιτρέπεται η συμμετοχή μόνο του θρησκευτικού λειτουργού και του αναγκαίου βοηθητικού προσωπικού και εώς 9 ατόμων.

Επομένως ως τις 28 Φεβρουαρίου επιτρέπονται γάμοι με 9 άτομα. Αν αφαιρέσει κανείς λοιπόν το ζευγάρι, τότε οι καλεσμένοι μπορούν να φτάσουν τους 7.

photo-1519741497674-611481863552.jpg

Unsplash Nathan Dumlao

Κορίτσια είμαστε συνεχώς κοντά σας και αντιλαμβανόμαστε την πίεση που δέχεστε, το άγχος και την ανασφάλεια. Σας ενημερώνουμε αμέσως με κάθε νέα ανακοίνωση και εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως σε λίγες εβδομάδες θα είμαστε όλοι πολύ καλύτερα με τελικό στόχο το καλοκαίρι να πραγματοποιηθούν οι ομορφότεροι και πιο συγκινητικοί γάμοι.