Σε μια παραδεισένια τοποθεσία, με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, με εξαιρετικό και προσεγμένο μενού, ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο ανοίγει τις πόρτες του την άνοιξη… Τελικά το Λουτράκι όχι μόνο δεν είναι τόσο μακριά, αλλά κρύβει και έναν θησαυρό που μόλις ανακαλύψαμε, το Perla Kitchen Bar!

img_9123.jpg

dsc_0287.jpg

The venue

Το Perla Kitchen Bar βρίσκεται στο καλύτερο σημείο του Κορινθιακού, στο Λουτράκι, σε ένα περιβάλλον πλαισιωμένο από δέντρα και θάλασσα, μόλις 50 λεπτά μακριά από την Αθήνα.

The events

Είναι στη διάθεση του κόσμου καθημερινά, όλο τον χρόνο. Ενδείκνυται για δεξιώσεις γάμων και βαφτίσεων, cocktail ή bachelor parties και μουσικά live events υψηλών προδιαγραφών.

Great welcome for your guests   

Τους καλοκαιρινούς μήνες μπορούν να φιλοξενηθούν ως και 300 καλεσμένοι, ενώ τη χειμερινή περίοδο οι κλειστοί χώροι του εστιατορίου αλλά και του ξενοδοχείου έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν πάνω από 100 καλεσμένους.

The menu

Τα menu που προτείνει ο chef του Perla Kitchen Bar Γιώργος Τσαπάρας είναι βασισμένα στην εποχικότητα και προσαρμόζονται στις προτιμήσεις των μελλoνύμφων. Αναλόγως με το concept της γαμήλιας δεξίωσης, μπορείτε να επιλέξετε είτε τα πιάτα σε μορφή buffet είτε ένα πρωτότυπο live cooking υψηλών προδιαγραφών. Εναλλακτικά ένα plate by plate service menu είναι ιδανικό.

img_9698.jpg

stf_8898.jpg

stf_8894.jpg

The drinks

Οι έμπειροι bartenders, πέρα από traditional και signature cocktails, δημιουργούν custom made cocktails, προσαρμοσμένα στις γεύσεις που επιθυμεί το ζευγάρι αλλά και κάθε καλεσμένος.

dsc_0466.jpg

img_9272.jpg

img_9528.jpg

Οι υπηρεσίες

Το Perla Kitchen Bar συνεργάζεται με καταξιωμένους διακοσμητές και wedding planners, αναλαμβάνοντας tailor-made λύσεις στολισμού και διακόσμησης, τόσο του χώρου της εκδήλωσης, όσο και της εκκλησίας.

Work in progress… Πείτε μας λίγα λόγια για το νέο σας μέλος, το ξενοδοχείο δίπλα στο Perla Kitchen Bar.

Με πολύ ενθουσιασμό το Perla Kitchen Bar ανακοινώνει ότι από την άνοιξη του 2019 θα μπορεί να φιλοξενεί το γαμήλιο ζευγάρι αλλά και τους καλεσμένους του στα 30 πολυτελή δωμάτιά του.

Spoiler φωτογραφίες από τη διακόσμηση του εσωτερικού χώρου των δωματίων…

Η πρόταση του Perla Kitchen Bar για winter/early spring weddings:

Ορεκτικό: Βελουτέ κολοκυθόσουπα με φασκόμηλο, gorgonzola και baton sale καλαμποκιού.

Κυρίως πιάτο: Μοσχάρι Angus με shitake, καρότο, σελινόριζα και σάλτσα θυμαριού.

Γλυκό: Μηλόπιτα με κρέμα κανέλας, ζελέ μελιού, παγωτό κανέλα και crumble μήλου.          

Για μια χειμερινή εκδήλωση το Perla Kitchen Bar σε συνεργασία με το Barevolution (Cocktail Consulting Agency) προτείνει ένα από τα ωραιότερα cocktails…

Le plus elegant

Η μοναδική υφή του κονιάκ με τις φρουτώδεις νότες του λικέρ μούρων, τη γλυκιά βανίλια και τον χυμό lime, ολοκληρώνονται με τα αρώματα της κανέλας και δημιουργούν ένα κοκτέιλ τόσο κομψό και γεμάτο χαρακτήρα, που σίγουρα θα μιλήσει στην ψυχή σας!

Στις εκδηλώσεις προσφέρονται συνεργασίες:

Με επαγγελματίες φωτογράφους και βιντεογράφους
Με agents για τη διαμόρφωση μουσικών events
Με παιδοψυχαγωγικές ομάδες και animateur για την απασχόληση των μικρών καλεσμένων.  

Το Perla Kitchen Bar λέει

Yes I do…

…στα γαμήλια parties υψηλών απαιτήσεων!

…στα γαμήλια parties που γυρεύουν μοναδικές εμπειρίες

…σε elegant & chic wedding parties!

No I don’t…

…σε stressful οργανωμένες γαμήλιες δεξιώσεις!  

…στη δύσκολη πρόσβαση στον γάμο!  

…στα συνηθισμένα, χωρίς ταυτότητα, γαμήλια parties!

Τρεις λέξεις που καθρεφτίζουν την ταυτότητα του Perla Kitchen Bar…

Ειδυλλιακό περιβάλλον, μοναδική τοποθεσία, εγγύηση ποιότητας.

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

perla_kitchen_bar.jpg