yes-i-do-swarovski.jpg

Λεπτεπίλεπτα βραχιόλια, εκλεπτισμένα κοντά και μακριά κολιέ της ανανεωμένης συλλογής “The Swarovski Remix Collection” μπορούν να κοσμήσουν με επιτυχία κάθε φθινοπωρινή νύφη, χαρίζοντας της πολλή λάμψη αλλά και χαρακτήρα καθώς πρόκειται για μία συλλογή που αποπνέει δυναμισμό χωρίς να υστερεί της θηλυκότητας.

yes-i-do-swarovski3.jpg

yes-i-do-swarovski11.jpg

Επιτυχία επίσης, αποτελεί το γεγονός ότι η συλλογή κατορθώνει να εξισορροπήσει τη λάμψη με το διακριτικό και μινιμαλιστικό ύφος, ιδανική επιλογή και για τη φθινοπωρινή κουμπάρα που στέκεται λαμπερή δίπλα στη νύφη χωρίς όμως να την επισκιάζει.

yes-i-do-swarovski2.jpg

yes-i-do-swarovski1.jpg

Η νέα προσθήκη, τα νέα γούρια (lucky charms) της Swarovski Remix Collection είναι πολύ προσωπικά και χαρίζουν χαρακτήρα σε κάθε γυναίκα. Αποτελούν εξαιρετικό δώρο που μπορεί να προσφέρει η νύφη στην αγαπημένη της κουμπάρα. Ένα δώρο ιδιαίτερο, μοναδικό που αντέχει στο χρόνο, με τεράστια συναισθηματική αξία. Ένα ενθύμιο εκείνης της ξεχωριστής μέρας, ένα κόσμημα που διηγείται μία ιστορία , μία προσωπική ανάμνηση.

yes-i-do-swarovski10.jpg

yes-i-do-swarovski4.jpg

yes-i-do-swarovski10.png

Αξιοσημείωτο αποτελεί η ευελιξία της σειράς καθώς τα κοσμήματά της Swarovski Remix Collection βοηθούν τις γυναίκες να μεταμορφώνουν την εμφάνισή τους από το πρωί ως το βράδυ. Ταιριάζουν απόλυτα τόσο σε βραδινές περιστάσεις αλλά και με απλό, καθημερινό ντύσιμο χαρίζοντας  λίγη χρυσόσκονη λάμψης και ανεβάζοντας αμέσως το στιλ αλλά και τη διάθεση σας. 

yes-i-do-swarovski14.jpg

yes-i-do-swarovski13.jpg

Εμείς λέμε σίγουρα Yes I do στη νέα συλλογή της Swarovski και ανυπομονούμε να την εξερευνήσουμε. 

Διαβάστε επίσης…

Σέβη & Θησέας: A Swarovski true story made of love

5+1 πρωτότυπες προτάσεις γάμου!

10 βήματα που θα σας οδηγήσουν στο σωστό νυφικό

Από την Ιφιγένεια Ηλιάδη