Οι υπέροχες φωτογραφίες του όταν έρχονται στα mail μας, μάς μαγεύουν. Αυτή τη φορά μάς έστειλε κάτι διαφορετικό….

Ο φωτογράφος Χρήστος Κοσμάς αποτύπωσε στο φακό του την πιο ονειρική pre – wedding φωτογράφιση σε ένα εντελώς καλοκαιρινό, ρομαντικό και boho σκηνικό και σημειώνει…..

Μία από τις τάσεις που κερδίζει ολοένα και περισσότερο τις προτιμήσεις των μελλόνυμφων ζευγαριών για τα προσκλητήρια του γάμου τους είναι η επένδυσή τους με δικές τους φωτογραφίες από ένα pre-wedding shooting. Με αυτόν τον τρόπο, ακόμα και το προσκλητήριο, που θα μπορούσε να αποτελέσει ένα αναλώσιμο υλικό για εκείνον που το λαμβάνει, “επενδύεται” με το προσωπικό στυλ δύο ερωτευμένων ανθρώπων και μπορεί να αποτελέσει κειμήλιο, πλάι στις γαμήλιες φωτογραφίες. Πέρα από τα άλλα πλεονεκτήματα μιας φωτογράφισης πριν το γάμο, το γεγονός ότι μπορείτε να επιλέξετε πλάνα που αποπνέουν το χαρακτήρα και την αισθητική σας μέσα από καλλιτεχνικές λήψεις, σίγουρα θα κάνει τη διαφορά για τη γαμήλια «προθέρμανση» όχι μόνο τη δική σας, αλλά και των καλεσμένων σας.

BEST92

BEST91

BEST89

BEST88

BEST87

Επειδή εκτός από το να αποδίδουν την «ταυτότητα» του γάμου σας οι φωτογραφίες για τα προσκλητήριά σας πρέπει να είναι τραβηγμένες στο κατάλληλο σκηνικό και να έχουν καλλιτεχνική ποιότητα φροντίστε να έχετε δίπλα σας τους κατάλληλους επαγγελματίες, ώστε να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη, παρά μόνο τα συναισθήματα εκείνων των στιγμών.

BEST86

BEST85

BEST84

BEST83

BEST82

Οι εικόνες  που βλέπετε αποτελούν το αποτέλεσμα μιας stylish pre-wedding φωτογράφισης σε boho στυλ, με ανέμελη και ρομαντική διάθεση. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να εμπνευστείτε για τη δική σας εμπειρία από ένα photoshooting που θα αποτυπώνει κάθε αυθόρμητη κίνηση και έκφραση, χωρίς να έχετε το άγχος που πάντα υπάρχει τη μέρα του γάμου. Εάν αγαπάτε το πιο εναλλακτικό bohemian style και αποζητάτε ένα ανεπιτήδευτο, φυσικό αποτέλεσμα από μία φωτογράφιση σε εξωτερικό περιβάλλον, τα πλάνα από το pre-wedding της Αλεξάνδρας και του Κώστα έχουν να σας δώσουν αρκετές ιδέες.

BEST81

BEST80

Μέσα από τις συγκεκριμένες λήψεις  θέλησα να αποδώσω το ιδιαίτερο στυλ του ζευγαριού, αλλά και την αισιοδοξία που χρειάζεται να αποπνέει η πρόσκληση σε ένα χαρμόσυνο γεγονός. Γι’ αυτό και επιλέξαμε η φωτογράφιση να γίνει σε ένα μέρος με λιτή, άγρια φυσική ομορφιά, καλοκαιρινή διάθεση και άπλετο φυσικό φως, που απογειώνει ένα καλλιτεχνικό φωτογραφικό αποτέλεσμα και αναδεικνύει την καθαρότητα των συναισθημάτων. Η άνοιξη, άλλωστε, είναι μια εποχή που ενδείκνυται για φωτογραφίες σε φυσικό περιβάλλον, οπότε θα σας συνιστούσα ανεπιφύλακτα να βρείτε με τον φωτογράφο σας το μέρος εκείνο που θα δέσει με το ύφος σας.

BEST79

BEST78

BEST77

BEST74

BEST71

Η λιτή και απόλυτα εναρμονισμένΗ με το ύφος της φωτογράφισης διακόσμηση που στήθηκε στην άμμο χάρη στην επιμέλεια της Diamond Events, το πανέμορφο παραλιακό τοπίο και η τρυφερότητα του ζευγαριού αποτέλεσαν τέλειο συνδυασμό για τα «κλικ» της μηχανής. Φρόντισα να αναδείξω την αισθητική τους, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα μιας φωτογράφισης σε εξωτερικό χώρο, ώστε ο επερχόμενος γάμος τους να έχει «ταυτότητα» ήδη από το σχεδιασμό των προσκλητηρίων. Το γούστο του ζευγαριού ταίριαξε απόλυτα με τις καθαρές minimal γραμμές που κράτησα στα καρέ, ώστε να δώσω έμφαση σε αυτό που πραγματικά μας ενδιέφερε, δηλαδή στη γνησιότητα των συναισθημάτων.

BEST68

BEST67

BEST66

BEST64

BEST63

BEST59

BEST58

BEST57

BEST56

BEST54

BEST52

BEST51

BEST49

BEST48

BEST47

BEST46

BEST45

BEST44

BEST43

BEST41

BEST40

BEST39

BEST38

BEST37

BEST35

Χρήστος Κοσμάς

Διεύθυνση: Αχιλλέως Κύρου 76, Αθήνα | Παντανάσσης 6 , Πάτρα

Τηλέφωνο: 693 7832274

Site: www.kosmaschris.gr

Facebook: Gallery Kosmaschris photo

Instagram: @kosmas_chris_photographer

Από τον Χρήστο Κοσμά

Επιμέλεια: Αργυρώ Γιακούμα