Εννοώ πραγματικά έτοιμη..! Εκτός από τις εκκρεμότητες της οργάνωσης, σε ό,τι αφορά τη δική σου προσωπική ομορφιά, έχεις κάνει ό,τι περνάει από το χέρι σου; Γιατί πέρα από το νυφικό, το μακιγιάζ και την κόμμωση, ίσως και πριν από αυτά, το πιο σημαντικό σε μια νύφη είναι φυσικά το χαμόγελό της..!

048-wedding-bride-smile-ceremony

Για να μη βλέπεις λοιπόν τις φωτογραφίες του γάμου και ζητάς από τον φωτογράφο να σου κάνει Photoshop στο χαμόγελο, φρόντισε το χαμόγελό σου! Κάνε μόνη σου εγκαίρως λεύκανση δοντιών. Κι όταν λέω μόνη σου, το εννοώ!

yotuel

Ε ναι λοιπόν, χάρη στο νέο  ΥOTUEL 7 hours whitening kit  μπορείς να αποκτήσεις πανεύκολα, γρήγορα και με ελάχιστα έξοδα, ακαταμάχητο, υπέρλαμπρο χαμόγελο σε 7 μόνο εφαρμογές!

Χρειάζεσαι μόνο λίγο βραστό νερό για να βάλεις το ειδικά διαμορφωμένο μασελάκι, μετά να το προσαρμόσεις στην οδοντοστοιχία σου, ύστερα να βουρτσίσεις τα δόντια σου με την ειδική οδοντόκρεμα και μετά να εφαρμόσεις πάλι το μασελάκι στα δόντια σου, αφού βάλεις μια λεπτή στρώση από το ειδικό gel. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα, βρίσκονται όλα μέσα στο whitening kit της ΥOTUEL!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παρακολουθήσεις προσεκτικά το σύντομο βιντεάκι και να αφιερώσεις μία περίπου ώρα.

invisalign-wedding-bride-aligners

Και ειλικρινά, αξίζει τον κόπο!

Video Link: www.youtube.com/watch?v=PGxuXqIX3mg&feature=youtu.be

Από την Εύα Ανυφαντή