Αν υπάρχει ένα task που πρέπει να μπει πρώτο στη λίστα με τις εκκρεμότητες της τελευταίας στιγμής μιας οργανωμένης νύφης, είναι το bridal τσαντάκι. Στυλάτο και μικρό, να χωράει τα εξής απολύτως απαραίτητα:

Yes I do PomPon July 2

Καθρεφτάκι: Για να μη πέφτει το μάτι σας στις ατέλειες όταν θα χαζεύετε τις φωτογραφίες του γάμου, και αναρωτιέστε «μα καλά, ένας άνθρωπος δε βρέθηκε να μου πει να διορθώσω τη σκιά..;» το καθρεφτάκι μπαίνει πρώτο στη λίστα.

Πούδρα: Γιατί έχετε δεχτεί τόσα συγκινητικά φιλιά και τόσες σφιχτές αγκαλιές, που όλο και κάποιο φρεσκάρισμα θα χρειάζεται το μακιγιάζ σας.

Yes I do PomPon July 3

Κραγιόν: Λίγο τα φιλιά που ανταποδώσατε, λίγο που δαγκώσατε τα χείλη σας από την αγωνία, και κυρίως επειδή η πιο όμορφη νύφη είναι η χαμογελαστή, το κραγιόν είναι απαραίτητο.

Yes I do PomPon July 4

Κινητό: Μια φωτογραφία, ένα μήνυμα, ένα τσεκάρισμα τελευταίας στιγμής, ένα τηλεφώνημα από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που δεν κατάφερε να είναι δίπλα σας, για όλα αυτά και για πολλά περισσότερα, το κινητό σας το χρειάζεστε και μάλιστα καλά φορτισμένο!

Υγρά μαντηλάκια Pom Pon: Δεν υπάρχει bridal τσαντάκι χωρίς αυτά και είναι λογικό, αφού είναι απολύτως απαραίτητα. Επειδή λοιπόν μια νύφη πάντα συγκινείται, κι επειδή όσο αδιάβροχο και να είναι το μακιγιάζ, λίγη μάσκαρα θα έχει τρέξει, φροντίστε να έχετε μαζί τα PomPon All Skin Types, τα οποία μάλιστα ενυδατώνουν σε βάθος και ηρεμούν την επιδερμίδα χάρη στη νέα σύνθεση με υαλουρονικό οξύ. Μαλακά και εύχρηστα, θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε τις ατέλειες χωρίς να χαλάσετε όλο το μακιγιάζ κι επιπλέον το άρωμά τους θα σας ηρεμήσει λίγο, γιατί χρειάζεστε κι ένα διάλειμμα από την υπερένταση και το στρες..!

Yes I do PomPon July 5

Photo credits: Pinterest

Photo προϊόντος : Megadis.gr

Από την Εύα Ανυφαντή