Τις 2Gens Specialists τις γνώρισες στο πρώτο τεύχος του #yesidogr_freepress με την υπηρεσία που προσφέρουν το planning της μιας εβδομάδας ή της μιας βραδιάς! Εκτός όμως από wedding planners, η εμπειρία τους τις έχει κάνει να συγκεντρώνουν με κάθε γάμο και πολλά dos και donts tips. Η Ειρήνη και η Όλγα, κάθε μήνα θα μοιράζονται μαζί μας βασικά wedding tips για να είσαι απολύτως προετοιμασμένη την μεγάλη εκείνη ημέρα και να την απολαύσεις ανενόχλητη!  Ας δούμε 2 βασικά tips by 2Gens Specialists!

Αν ακολουθήσετε το trend της εποχής και στείλετε «Save the Date», ζητήστε εκτός από την επιβεβαίωση να σας στείλουν και ένα αγαπημένο τους τραγούδι που θα ήθελα να ακούσουν. Με αυτόν τον τρόπο, θα μάθετε τα μουσικά γούστα των καλεσμένων… κάτι που θα σας βοηθήσει να φτιάξετε τη μουσική λίστα της βραδιάς πιο εύκολα, καθώς μπορεί να είναι για «όλα τα γούστα». Κάτι που μπορεί να διατηρήσει το κέφι για πολύ περισσότερο.

 

yes i do - 2gens tips - october 01

yes i do - 2gens tips - october 02

 

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε, προτού μπείτε σε site, blog, πριν αγοράσετε περιοδικά ή επισκεφθείτε καταστήματα και σίγουρα πριν μιλήσετε με τις κολλητές σας για να πάρετε ιδέες για το γάμο σας, είναι να σκεφτείτε ποιο είναι το στιλ του γάμου που εσείς η ίδια και ο σύντροφός σας θέλετε. Τι είναι αυτό που πραγματικά ονειρεύεστε, τι είναι αυτό που θα σας κάνει να νιώθετε άνετα και χαρούμενη; Αν καταλήξετε σε αυτό, τότε όλα θα είναι πιο εύκολα και για εσάς όταν θα αρχίσετε την έρευνά σας αλλά και όταν θα πρέπει να μιλήσετε με τους διάφορους επαγγελματίες που θα χρειαστείτε.

 

yes i do - 2gens tips - october 05

 

yes i do - 2gens tips - october 03

Stay tuned γιατί τα επόμενα tips έρχονται τον Νοέμβριο μέχρι τότε διαβάστε την συνέντευξη των 2Gens Specialists εδώ  ενώ αν θέλετε να επικοινωνήσετε με τις 2Gens Specialists μπείτε στο site τους http://www.2gens.gr/ ή εδώ  καθώς και στη σελίδα τους στο Facebook https://www.facebook.com/2GensSpecialists ή  εδώ .