Λίστα γάμου, δώρο ή άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού; Ένα από τα αρκετά ζητήματα που έχει να επιλύσει κάθε μελλόνυμφο ζευγάρι. Τι γίνεται όμως αν υπάρχει η επιθυμία για «πρωτοτυπία»; Τότε όλα είναι εφικτά και οι επιλογές είναι αρκετές! Εσείς γνωρίζατε ότι μπορείτε να κάνετε τη λίστα γάμου σας στα παιδικά χωριά SOS;

Εμείς μιλήσαμε με την Έλσα Σταθοπούλου, Διευθύντρια Marketing & Εύρεσης Πόρων των παιδικών χωριών SOS, και μάθαμε πώς μπορεί μια λίστα γάμου να έχει φιλανθρωπικό πνεύμα, συμβάλλοντας στην κάλυψη των αναγκών, των παιδιών που ζουν και μεγαλώνουν στα παιδικά χωριά SOS με μια απλή δωρεά!

Elsa_2

Και ο τρόπος;

«Το μόνο που χρειάζεται ένα ζευγάρι για να ανοίξει λίστα γάμου στα Παιδικά Χωριά SOS είναι να επικοινωνήσει μαζί μας στο 210-3313661, για να του δώσουμε έναν ή δύο τραπεζικούς λογαριασμούς για μεγαλύτερη διευκόλυνση, καθώς και τον κωδικό βάσει του οποίου θα γίνονται οι καταθέσεις, έτσι ώστε να εντοπίσουμε τις δωρεές που προέρχονται από τον εκάστοτε γάμο. Στη συνέχεια, με βάση τα στοιχεία των καταθέσεων, στέλνουμε ευχαριστήρια επιστολή σε όλους όσους μας στήριξαν μέσω της δωρεάς τους, καθώς και στο νεόνυμφο ζευγάρι, το οποίο ενημερώνεται για το ποιοι καλεσμένοι του ανταποκρίθηκαν και για το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε.» Μας λέει χαρακτηριστικά η Έλσα για τον τρόπο που μπορεί κανείς να προχωρήσει σε αυτού του είδους τη λίστα γάμου.

Μπομπονιέρα παιδικά χωριά sos
Μπομπονιέρα παιδικά χωριά sos

Όχι μόνο λίστα γάμου αλλά και προσκλητήρια και μπομπονιέρες!

«Στα Παιδικά Χωριά SOS όμως αναλαμβάνουμε και τις προσκλήσεις ή τις μπομπονιέρες για γάμους, καθώς και βαφτίσεις, που κατασκευάζονται κάθε φορά ανάλογα με τις επιθυμίες του ζευγαριού, και συνοδεύονται από καρτελάκι, όπου αναγράφονται τα μικρά ονόματα του ζευγαριού. Δείγματα μπορεί να δει κανείς με μια επίσκεψη στα γραφεία μας, στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.» Σχετικά με το αν μπορεί το υποψήφιο ζευγάρι να κάνει και άλλα πράγματα με τα παιδικά χωριά SOS εκτός από τη λίστα γάμου του.

Από τα πιο συγκινητικά πράγματα είναι το γεγονός ότι πολλά ζευγάρια που μας ανέθεσαν τα προσκλητήρια ή τις μπομπονιέρες του γάμου τους, ξαναέρχονται σε εμάς για τη βάφτιση των παιδιών τους, είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση και χαρά που μπορούμε να έχουμε!

Προσκλητήριο παιδικά χωριά SOS
Προσκλητήριο παιδικά χωριά sos

Yes I do Info

Το έργο των παιδικών χωριών SOS βασίζεται αποκλειστικά στις ιδιωτικές δωρεές, χωρίς τη βοήθεια κρατικών χρηματοδοτήσεων, γι’αυτό και κάθε προσφορά είναι πολύτιμη. Με μια κατάθεση σε οποιαδήποτε τράπεζα ή μέσω χρέωσης πιστωτικής κάρτας ή, ακόμη πιο εύκολα, καλώντας στο 14567, από σταθερό ή κινητό (2€ + ΦΠΑ), μπορεί κάποιος να συμβάλει ουσιαστικά στην κάλυψη των αναγκών των παιδιών. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο www.sos-villages.gr .

Μπομπονιέρα παιδικά χωριά sos
Μπομπονιέρα παιδικά χωριά sos

Μπορείς να διαβάσεις και όλη τη συνέντευξη στο πρώτο τεύχος του #yesidogr_freepress!

Από την Αργυρώ Γιακούμα