Η επιλογή wedding guest outfit δεν είναι για καμία γυναίκα εύκολη υπόθεση! Να φορέσετε κάτι αέρινο και maxi ή κάτι πιο στενό και midi; Το mini είναι καλή επιλογή για γάμο ή εντελώς ακατάλληλη; Με το χρώμα του ρούχου, τι γίνεται; Όλες αυτές οι σκέψεις περνούν από το μυαλό σας όταν λαμβάνετε προσκλητήριο γάμου και είναι και λογικό, γιατί θέλετε με κάθε τρόπο να εντυπωσιάσετε.

Κάπου εδώ… μπαίνει στο «παιχνίδι» και το αγαπημένο σας μαύρο φόρεμα, αυτό που σας βγάζει από τη δύσκολη θέση σε πολλές και διάφορες περιστάσεις. Είναι, όμως, το μαύρο χρώμα κατάλληλο για γάμο;

Ναι μεν, αλλά…

«Σε πολλές περιστάσεις, ειδικά εδώ στις ΗΠΑ, το να φορά μια καλεσμένη μαύρο ρούχο σε γάμο θεωρείται fashion… ατόπημα, καθώς το μαύρο ως χρώμα είναι συνδεδεμένο με το πένθος», λέει χαρακτηριστικά η wedding expert, Elaine Swann, στο Brides. Αυτό, όμως, δεν είναι απόλυτο!

Όπως εξηγεί η wedding expert, μια καλεσμένη μπορεί να φορέσει μαύρο φόρεμα σε γάμο, αρκεί το outfit της να πληροί ορισμένες προϋποθέσεις. Δηλαδή, το γνωστό και λατρεμένο από όλο τον γυναικείο πληθυσμό little black dress είναι απαγορευτικό. Αν θέλετε να είστε elegant και να τραβήξετε τα βλέμματα ως wedding guest για όλους τους σωστούς λόγους δεν πρέπει να φορέσετε μαύρο φόρεμα που να είναι πολύ mini, εξαιρετικά στενό ή να έχει βαθύ ντεκολτέ. It’s a don’t! Κάτι πιο loose και ντελικάτο είναι σίγουρα πιο ιδανικό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber)

Όσο για έναν island wedding; Η ειδικός λέει πως το μαύρο ρούχο σε γάμο στο νησί είναι εντελώς ακατάλληλο! Άλλωστε, τόσα άλλα υπέροχα χρώματα υπάρχουν για να επιλέξετε το wedding guest outfit σας, γιατί να επιμείνετε στο μαύρο;

Μεσημεριανός γάμος: Φοράμε μαύρο;

Το μαύρο, υπό προϋποθέσεις, μπορεί να φορεθεί σε γάμο, αλλά μόνο σε βραδινό. Αν, λοιπόν, έχετε λάβει προσκλητήριο για μεσημεριανό γάμο, καλύτερα να αποφύγετε ένα black wedding guest outfit.

Instagram: @nicolerichie

Αντ’ αυτού, όπως συμβουλεύει η wedding expert, Elaine Swann, μπορείτε να φορέσετε ένα φόρεμα σε pastel απόχρωση με bold κοσμήματα για να κάνετε statement με το look σας. Αν, βέβαια, είστε πιστή black lover… τι να σας κάνουμε; Φορέστε μαύρο, αλλά «παίξτε» στο outfit σας με έντονα χρώματα, για παράδειγμα στην τσάντα και τα παπούτσια, ή με έντονα prints!

 

 

RELATED POSTS

Είσαι καλεσμένη σε ανοιξιάτικο γάμο; Έχουμε ό,τι χρειάζεσαι για να είσαι chic και λαμπερή!

Επιλογές σε ρούχα, αξεσουάρ, υποδήματα, καλλυντικά και δώρα για τους παραμυθένιους γάμους της άνοιξης.

Πολιτικός γάμος | 8 chic bridal looks για να ανεβείτε με στιλ τα σκαλιά του δημαρχείου

Η ομάδα του Yes I Do βρήκε τα πιο luxury νυφικά που θα σας αναδείξουν στην πιο stylish bride-to-be!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press