Είναι ταλαντούχοι, περιζήτητοι, διαθέτουν σκηνική παρουσία που μαγνητίζει τα βλέμματα και ξέρουν πώς να απογειώνουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές μας. Οι DuoViolins αποτελούν το next big thing στα γαμήλια πάρτι, με τον σαγηνευτικό ήχο από τα βιολιά τους να προκαλεί ανεπανάληπτα συναισθήματα ευφορίας στους newlyweds και τους εκλεκτούς καλεσμένους τους.

Το πάθος τους για τη μουσική και τη δημιουργία νέων trends, καθώς και η ξεχωριστή αλληλεπίδρασή τους με το κοινό, τους καθιστούν μοναδικούς στο είδος τους. Συνδυάζοντας το κλασικό με το μοντέρνο στοιχείο, ο Δημήτρης Ίσαρης και ο Γιώργος Γαϊτάνος υπόσχονται να δώσουν μια σύγχρονη νότα στη δεξίωση του γάμου σας μέσα από εκπληκτικά live performances που, όπως αποκαλύπτουν στο Yes I Do, περιλαμβάνουν original συνθέσεις αλλά και διασκευές προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις σας.

Φαντάζεστε κάτι πιο μαγικό από το τραγούδι του πρώτου χορού σας σε ένα ονειρεμένο adaptation που έχει συνθέσει αποκλειστικά για εσάς το ντουέτο που αποτελεί συνώνυμο της wedding διασκέδασης; Με το live στοιχείο μάλιστα να κερδίζει όλο και μεγαλύτερο έδαφος, οι international πλέον DuoViolins είναι σίγουρο ότι θα φέρουν κοσμοπολίτικο αέρα στους γάμους της φετινής σεζόν.

Yes I Do Info: Το νέο project «DuoViolins & the band» έρχεται ακριβώς πέντε χρόνια μετά τη δημιουργία των DuoViolins, για να μας χαρίσει ακόμα περισσότερες στιγμές αυθεντικής και ποιοτικής διασκέδασης. Stay tuned…

 

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που

κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

RELATED POSTS