Το πιο φαντασμαγορικό bridal show της χώρας επιστρέφει στις 23 Μαρτίου και μας μεταφέρει στο Βόρειο Σέλας. Οι πιο καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές νυφικής μόδας και οι κορυφαίοι οίκοι νυφικών ενώνουν τις δυνάμεις τους με τις πιο επιδραστικές Ελληνίδες celebrities, προκειμένου να παρουσιάσουν ένα μοναδικό υπερθέαμα με breathtaking νυφικές δημιουργίες, μουσική, special acts και έντονο συναίσθημα. Και όλα αυτά κάτω από τον έναστρο σκανδιναβικό ουρανό!

Για μία ακόμη χρονιά, η Sephora αναλαμβάνει να επιμεληθεί το makeup look των λαμπερών celebrities που θα περπατήσουν στην πασαρέλα του Yes I Do Catwalk by George Jensen. Φέτος, μάλιστα, κάνει την έκπληξη βάζοντας την υπογραφή της και στη skincare ρουτίνα τους.

Η τεχνογνωσία και το ταλέντο των beauty experts της ομάδας Sephora, θα κυριαρχήσουν στο backstage του φετινού catwalk, χαρίζοντας στους celebrities την απόλυτη βάση για την περιποίηση της επιδερμίδας τους και την extra δόση λάμψης που χρειάζονται για να απογειώσουν τις μοναδικές δημιουργίες των σχεδιαστών. Απόλυτη πρωταγωνίστρια στη σύνθεση των μαγευτικών beauty looks, θα είναι η Sephora Collection, με ένα πάντρεμα των κλασικών αγαπημένων και των νέων ανοιξιάτικων προϊόντων μακιγιάζ και κρεμικής περιποίησης.

Η Κατερίνα Στικούδη στο Yes I Do Catwalk by System Professional με eye makeup που μαγνήτισε τα βλέμματα!
Η Κατερίνα Γερονικολού απολαμβάνει την απόλυτη εμπειρία makeup από την ομάδα των Sephora.

Το show θα σκηνοθετήσει και φέτος ο Θάνος Γκομόζιας, ενώ το #YesIDoCatwalkByGeorgJensen υποστηρίζει και φέτος το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για την εκπλήρωση της ευχής του Αναστάση, 17 ετών, που είναι δει από κοντά το Βόρειο Σέλας!

RELATED POSTS

Wake up and make up: Πώς να βρεις το ιδανικό bridal μακιγιάζ που σου ταιριάζει

Ένα από τα πιο σημαντικά και ευχάριστα μέρη στη λίστα με τις γαμήλιες υποχρεώσεις!

Ζώδια και μακιγιάζ: Ποια make-up tips σου ταιριάζουν ανάλογα με το ζώδιό σου

Οι πιο ''όμορφες'' αστρολογικές προβλέψεις είναι εδώ!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press