Τι θα ήταν το παραμύθι της ”Σταχτοπούτας” χωρίς την χαρακτηριστική στιγμή που η αγαπημένη ”ηρωίδα” όλων των κοριτσιών χάνει το πανέμορφο γυάλινο γοβάκι της; Μάλλον άλλη μια κοινή ιστορία, ένα παραμύθι που θα περνούσε στα ψιλά γράμματα. Βλέπετε τα παραμυθένια γοβάκια μεταφέρουν όλα εκείνα τα fairytale vibes που χρειαζόμαστε για να νιώσουμε και εμείς – έστω και για λίγη ώρα – πραγματικές πριγκίπισσες. Το ίδιο συναίσθημα ακριβώς που νιώθουν οι γυναίκες που δοκιμάζουν μια breathtaking δημιουργία του οίκου Roger Vivier.

Ο σχεδιαστής Gherardo Felloni, δημιουργώντας τη συλλογή ”Belle Vivier”.

Ο σχεδιαστής Roger Vivier που εφηύρε το στιλέτο, τις platform μπότες, τo σατέν ύφασμα στα παπούτσια και μεγαλούργησε στον οίκο Dior την δεκαετία από το 1953 μέχρι το 1963, κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα στη βιομηχανία του παπουτσιού. Η θηλυκότητα και τα δομημένα σχέδια έγιναν μέρος των συλλογών του, οι οποίες έως σήμερα αποτελούν παράδειγμα για όλους τους σχεδιαστές υποδημάτων.

Λαμπερές αγκράφες που θυμίζουν πραγματικά ”έργα τέχνης” και δημιουργίες – αριστουργήματα, μπαίνουν στη λίστα με τα must-have των brides-to-be που ξεχωρίζουν για το μοναδικό τους στιλ. Στιλ με άποψη, ρομαντισμό και ατελείωτη αγάπη για τα παραμυθένια σχέδια.

Φανταστείτε ένα bridal look στο οποίο πρωταγωνιστούν γόβες σε princess style και ένα after wedding look με ονειρικά mules που σας αφήνουν να χορέψετε μέχρι το πρωί, με άνεση και στιλ!

Και επειδή το λαμπερό στοιχείο ποτέ δεν είναι αρκετό, ο οίκος Roger Vivier διαθέτει μια ολοκληρωμένη συλλογή από κοσμήματα, για τις νύφες που είναι ερωτευμένες με την πολυτέλεια και τις high-fashion επιρροές.

Φωτογραφίες: instagram @rogervivier

RELATED POSTS

Φθινοπωρινή νύφη: Τι παπούτσια να επιλέξεις και ποια trends ξεχωρίζουν μέχρι σήμερα;

Ποιο είναι το ιδανικό στιλ παπουτσιών για τις brides-to-be που έχουν επιλέξει να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας αυτή τη μεταβατική περίοδο του χρόνου;

Groom style: 8+1 κομψά παπούτσια που σίγουρα θα ήθελες ο γαμπρός να φορέσει

Το Yes I Do βρήκε τα πιο μοντέρνα παπούτσια για όλους τους αναποφάσιστους γαμπρούς!

”I do in choo”: 7+1 dream buy Jimmy Choo νυφικά παπούτσια που αξίζει να δεις (και να φορέσεις)

Γιατί όπως και ο ίδιος ο σχεδιαστής έχει πει, ένα σωστό παπούτσι είναι ικανό να αλλάξει τα πάντα.

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press