Η αντίστροφη μέτρηση για το Yes I Do Catwalk by System Professional έχει ξεκινήσει και οι 65 celebrities που θα περπατήσουν στην πλημμυρισμένη από λουλούδια πασαρέλα ήδη προετοιμάζονται για την εμφάνισή τους. Το μεγαλύτερο bridal fashion show επιστρέφει στις 19 Μαΐου πιο ανανεωμένο από ποτέ, με αιθέριες παρουσίες που είναι σίγουρο ότι θα κερδίσουν τις εντυπώσεις φορώντας breathtaking νυφικές δημιουργίες των διασημότερων Ελλήνων σχεδιαστών και των μεγαλύτερων οίκων νυφικής μόδας.

Φέτος, η ομάδα του Yes I Do υπόσχεται να δείτε επί σκηνής αξιόλογα ονόματα με δυναμικό χαρακτήρα και σπουδαία επαγγελματική πορεία. Ανάμεσά τους και η Γεωργία Παράσχου, Διευθύντρια Πολιτισμού & Νεολαίας του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων και ιδρύτρια της ανθρωπιστικής οργάνωσης Humanity Greece. Το όνομά της μάλιστα, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη System Professional, τον μεγάλο χορηγό του φετινού catwalk, αφού είναι πρέσβειρα του brand περιποίησης μαλλιών Sebastian Professional που βρίσκεται επίσης κάτω από την «ομπρέλα» της εταιρείας Wella.

Το Yes I Do βρέθηκε στην πρόβα νυφικού της Γεωργίας στο ατελιέ της ταλαντούχας σχεδιάστριας Μαίρης Θεοτόκη και σας δίνει μια μικρή γεύση από τα εκπληκτικά wedding dresses που δοκίμασε. Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται… Μείνετε συντονισμένοι!

 

Yes I Do Note: Μεγάλος χορηγός του show είναι η SYSTEM PROFESSIONAL, το κορυφαίο επαγγελματικό brand περιποίησης και styling μαλλιών, που προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις και υπόσχεται ολιστική μεταμόρφωση των μαλλιών,  αποτελεί το αγαπημένο beauty brand των απανταχού κομμωτών, των celebrities αλλά και κάθε γυναίκας. To show θα σκηνοθετήσει και φέτος ο Θάνος Γκομόζιας, ενώ θα πραγματοποιηθεί για μία ακόμα χρονιά για τους σκοπούς του Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος. Συγκεκριμένα, το φετινό catwalk είναι αφιερωμένο στη μνήμη της Φενίννας.

 

Μεγάλος Χορηγός | SYSTEM PROFESSIONAL

Beloved Partner | Moët & Chandon

Skincare |SOSKIN

Make Up | SEPHORA

Shoes | Bilero

Κουφέτα | Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη

Big Surprise | CYBEX Global

Bridal Manicure | OPI

#YesIDoCatwalkbySystemProfessional

RELATED POSTS

To System Professional είναι ο μεγάλος χορηγός του Yes I Do Catwalk by System Professional

Το brand που προσφέρει την απόλυτη εμπειρία προσωποποιημένης περιποίησης για τα μαλλιά θα είναι εκεί!

Yes I Do Catwalk by System Professional: Πρόβα νυφικού για την Κάτια Ταραμπάνκο!

Το διάσημο μοντέλο βρέθηκε στο atelier της αγαπημένης σχεδιάστριας Μαίρης Θεοτόκη