Στον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας, στο Λονδίνο, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου ο Περικλής Παναγόπουλος και η Αμαλία Βερνίκου, τρίτη και μικρότερη κόρη του εφοπλιστικού ζεύγους Νίκου και Βαρβάρας Βερνίκου. Στην τελετή έδωσαν το «παρών» οι οικογένειες του ζευγαριού και ελάχιστοι φίλοι.

yes_i_do_gamosvernicou.jpg

Η αριστοκρατική νύφη έκλεψε την παράσταση με το λιτό νυφικό της και τα οικογενειακά κοσμήματα-κειμήλια, ενώ ο γαμπρός έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό της με σμόκιν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, ακολούθησε δεξίωση στο privé club Parlour του Λονδίνου, όπως μπορούμε να δούμε και από το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ξαδέλφη της νύφης, Μαρίνα Βερνίκου.

Δείτε το βίντεο:

Ποιος είναι ο πατέρας της νύφης

Εφοπλιστής, με καταγωγή από τη Σίφνο, ο Νίκος Βερνίκος της Vernicos Maritime, μαζί με τον αδερφό του Γιώργο, δημιούργησε τη Vernicos Yachts. Το 2019 τιμήθηκε με το βραβείο «Πρόσωπο της Χρονιάς» στη διάρκεια του 70ού γκαλά του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου που πραγματοποιήθηκε στο Μανχάταν. Στο πλευρό του στέκεται πάντα η σύζυγός του, Βαρβάρα Στράτου, απόγονος της ιστορικής οικογένειας βιομηχάνων της Πειραϊκής-Πατραϊκής.

Πηγή: espressonews.gr

Must Read:

Simone Biles: Πρόβα νυφικού στον οίκο Galia Lahav για τη χρυσή Ολυμπιονίκη της ενόργανης

Wedding bells: O Josh Hartnett και η Tamsin Egerton παντρεύτηκαν μετά από 10 χρόνια σχέσης (και 3 παιδιά!)

Rumor has it: Μυστικός αρραβώνας για την Taylor Swift και τον Joe Alwyn;
Most Popular:

YID 22: Διαβάστε το editorial της Μυρτώς Κάζη για το νέο τεύχος του Yes I Do

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής