Από τον Παναγιώτη Κούστα

Φως, φυσικότητα και ειλικρινής αγάπη. Με αυτές τις λέξεις θα μπορούσαμε να περιγράψουμε την εντύπωση που μας μεταδίδουν οι φωτογραφίες από τον γάμο του όμορφου ζευγαριού. Κι ενώ για τη φυσική αποτύπωση των αληθινών -και γι’ αυτό τόσο συγκινητικών- συναισθημάτων, ευθύνεται το ταλέντο του φωτογράφου και τα πρόσωπά τους που έλαμπαν, πίσω από το φως που καθόρισε τις λήψεις κρύβεται η επιλογή του ζευγαριού να μην παντρευτεί αργά το απόγευμα, όπως συνηθίζεται, αλλά το μεσημέρι.

yes-i-do-panoulis-photography-monemvasia_6.jpg

Το φως του ήλιου, με την ευγενή δύναμή του και την ικανότητά του να ομορφαίνει κάθε πρόσωπο, δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό κανενός τεχνητού μέσου. Ειδικά για τις φωτογραφίσεις γάμου -και ακόμα πιο ειδικά στην Ελλάδα, που είναι από τις πιο ηλιόλουστες χώρες του κόσμου- έχει την ικανότητα να βοηθάει στην απόδοση των χαρακτηριστικών με έναν τρόπο γλυκό και να δίνει στις αναμνήσεις κάθε ζευγαριού τη φυσικότητα που τους αξίζει.

yes-i-do-panoulis-photography-monemvasia_9.jpg

Στη φωτογράφιση της Μαριλούς και του Σόλωνα, η μεστή ομορφιά της Μονεμβασιάς, αποτέλεσε το καλύτερο φόντο, ενώ ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει και στο νυφικό, που έφερε την υπογραφή του σχεδιαστικού διδύμου των MI-RŌ. Τέτοιες φωτογραφίες, θέλουμε να βλέπουμε από γάμους!

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον μαγικό αυτό γάμο…

 

Must Read:

Studio Panoulis | Συμβουλές για να φτιάξετε το πιο όμορφο wedding album

True Story by Studio Panoulis | Εβίτα & Γιώργος: Γάμος στο κέντρο του Αιγαίου

Wedding of the Year: Αναστασία Καίσαρη & Thomas Percy

Most Popular:

The Crown | Η σειρά του Netflix κάνει μόδα τα «οικογενειακά πορτρέτα» στις φωτογραφίσεις γάμου

Βρετανία: Περιοδικό κάνει δώρο έναν γάμο αξίας 50.000 λιρών σε έναν τυχερό εργαζόμενο του Εθνικού Συστήματος Υγείας

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας! Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ.