Πολλά είναι τα ζευγάρια που λόγω της παγκόσμιας πανδημίας έχουν στρέψει το βλέμμα τους προς το εσωτερικό της χώρας για τον μήνα του μέλιτoς, δημιουργώντας ένα wedding trend που έχουμε ήδη λατρέψει. Το απόλυτο σκηνικό για παραμυθένιο honeymoon στην Ελλάδα βρίσκεται στο μαγευτικό νησί της Κεφαλονιάς, το στολίδι του Ιονίου, εκεί που η φυσική ομορφιά του τοπίου συναντά τον επίγειο παράδεισο του Emelisse Nature Resort.

yes-i-do-emelisse-resort-kefalonia_7.jpg

Paradise found!

Κρυμμένο στην αγκαλιά της φύσης, περιτριγυρισμένο από κυπαρίσσια, κέδρους και αρχαία ερείπια, δίπλα σε μια μαγική ακτή του Ιονίου με κρυστάλλινα νερά, το πολυτελές θέρετρο Emelisse Nature Resort αποτελεί το απόλυτο καταφύγιο ηρεμίας και χαλάρωσης στην περιοχή Φισκάρδο Κεφαλονιάς. Αισθανθείτε τη μοναδική εμπειρία της ιδιωτικότητας, απολαύστε τη θέα της ανέγγιχτης ομορφιάς, ανεβάστε την αδρεναλίνη σας με τις συναρπαστικές δραστηριότητες που προσφέρονται, ηρεμήστε μέσω των χαλαρωτικών sessions spa και κάντε μια κρουαζιέρα στα γειτονικά νησιά. Αλλα πριν απ’όλα αυτά, μπορείτε να βιώσετε την απόλυτη wedding εμπειρία, πραγματοποιώντας τη δεξίωση του γάμου σας στην Κεφαλονιά.

yes-i-do-emelisse-resort-kefalonia_3.jpg

Bed of roses

Μπορεί τα δωμάτια να μην είναι στρωμένα με ροδοπέταλα, όμως η διαμονή σας εκεί θα είναι βγαλμένη από όνειρο ή, τουλάχιστον, από κινηματογραφική ταινία. Και αυτό είναι που λέμε πολυτελής διαμονή στην Κεφαλονιά. Είτε μείνετε στα luxury δωμάτια είτε στις σουίτες ή τις μεζονέτες του θέρετρου, η εμπειρία θα αφυπνίσει όλες σας τις αισθήσεις. Η μίνιμαλ αισθητική και τα προσεκτικά επιλεγμένα έπιπλα και διακοσμητικά θα σας μεταφέρουν τα cozy vibes του χώρου που αποτελεί μια όαση χαλάρωσης. Έχοντας στη διάθεσή σας όλα τα amenities που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη, το Emelisse Nature Resort, ένα από τα πιο όμοφα ξενοδοχεία στην Κεφαλονιά, θα γίνει το απόλυτο ρομαντικό getaway μόνο για εσάς τους δύο. 

yes-i-do-emelisse-resort-kefalonia1.jpg

Spa sessions

Εμπνευσμένο από τη φύση και την υψηλή ποιότητα, το κέντρο ευεξίας Elemis Spa υπόσχεται να σας χαρίσει ανεπανάληπτες περιποιήσεις που θα ισορροπήσουν το σώμα και το μυαλό. 30 επώνυμες περιποιήσεις σπα και αντίστοιχα πακέτα καθώς και μασάζ βαθέως ιστού μίας ώρας ειδικά σχεδιασμένο για να επαναφέρει την ευεξία στη ζωή σας, σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε. Αναζωογονήστε τις αισθήσεις σας απολαμβάνοντας μια μεγάλη ποικιλία από θεραπείες προσώπου και σώματος, αντιγηραντικές περιποιήσεις προσώπου και μασάζ σώματος, wraps και scrubs ομορφιάς, καθώς και μοναδικές θεραπείες ειδικά σχεδιασμένες για το πιο σύνθετο δέρμα των ανδρών. Just say Yes I Do.

yes-i-do-emelisse-resort-kefalonia_2.jpg

Adrenaline, please…

Και αφού ξεκουραστείτε και χαθείτε στο απέραντο τοπίο της απαράμιλλης ομορφιάς ξαναβρίσκοντας τον εαυτό σας και γεμίζοντας τις μπαταρίες σας, η ανάγκη για αδρεναλίνη θα σας οδηγήσει στο γήπεδο του τένις για ατελείωτα σέρβις ή στο γήπεδο του σκουός. Μια βόλτα με ποδήλατο θα σας γεμίσει νέες εικόνες καθώς θα αντικρίζετε τα μαγικά τοπία της περιοχής ενώ η πεζοπορία θα σας χαρίσει την απόλυτη ευεξία. Αν είστε lovers των extreme sports, τότε σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε να κάνετε κατάδυση στο Φισκάρδο, σαφάρι με τζιπ ή εκδρομές canyoning και καγιάκ, ενώ μια συνεδρία γιόγκα κατά την ανατολή θα αποκαταστήσει την ηρεμία στο σώμα και στο πνεύμα σας, κάνοντάς σας να ξεκινήσετε την ημέρα σας με όλη τη θετική ενέργεια που μπορεί να κρύβετε.

yes-i-do-emelisse-resort-kefalonia_5.jpg

Food is life

Βρεθείτε σε ένα απολαυστικό γαστρονομικό ταξίδι παίρνοντας το δείπνο σας στο Votsalo, το κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου, δίπλα στην πισίνα με θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας. Υπό το φως των κεριών μπλεχτείτε σε ένα παιχνίδι γεύσεων τις οποίες ετοιμάζουν με μαεστρία οι καταξιωμένοι σεφ με αγνά τοπικά υλικά, αλλά και με healthy επιλογές που ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

yes-i-do-emelisse-resort-kefalonia2.jpg

Love Cruise

Και το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος! Το πολυτελές γιοτ του ξενοδοχείου, το Princess V50, σας περιμένει να εξερευνήσετε μαζί τις ομορφιές του Ιονίου, περνώντας από τη Λευκάδα, το Μεγανήσι, τον Σκορπιό, την Ιθάκη και την Άτοκο. Επιλέξτε την αγαπημένη σας διαδρομή και οργανώστε μια ημερήσια -ή και εβδομαδιαία- απόδραση, εσείς και το άλλο σας μισό, πλέοντας μαζί στα πράσινα νερά του Ιόνιου πελάγους.

yes-i-do-emelisse-resort-kefalonia3.jpg

You can have your wedding here!

Και μπορεί το Emelisse Nature Resort να είναι ο απόλυτος προορισμός για τον μήνα του μέλιτος όμως σκεφθείτε πως η μαγεία που σας προσφέρει το ξεχωριστό αυτό μέρος, μπορεί να ξεκινήσει από την ίδια την τελετή. Πείτε το «Yes I Dο» στο ρομαντικό πέτρινο εκκλησάκι του ξενοδοχείου, συνεχίστε με τη δεξίωση απολαμβάνοντας cocktails και καναπεδάκια στο Fire Pit, εκμεταλλευτείτε την κρουαζιέρα για εσάς και τους καλεσμένους σας και φυσικά παραδοθείτε σ’ ένα ταξίδι γεύσεων στα εστιατόρια του resort. Εσείς απλά επιλέξτε το πακέτο του γάμου που σας ταιριάζει και φανταστείτε πώς θέλετε να είναι ο γάμος των ονείρων σας. Αφήστε τους ειδικούς του Emelisse Nature Resort να πάρουν από επάνω σας κάθε εκκρεμότητα αλλά και άγχος – από τα νομικά έγγραφα, τον στολισμό, τη φωτογράφηση, τα μενού αλλά και τη δεξίωση- χαρίζοντάς σας μια γαμήλια εμπείρια που θα θυμάστε για πάντα. Είτε επιθυμείτε μια microwedding τελετή, είτε ένα κοσμοπολίτικο πάρτι με εκλεκτούς καλεσμένους, η ομάδα του Emelisse Nature Resort θα ικανοποιήσει την κάθε σας ανάγκη και θα επιμεληθεί και την τελευταία λεπτομέρεια σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του νησιού αλλά και σε ένα από τα «100 πιο Hot ξενοδοχεία στην Ευρώπη» όπως έχει γράψει η εφημερίδα Sunday Times.

sxedio_xoris_titlo_3.png

Απολαύστε έναν ρομαντικό μήνα του μέλιτος σ’ έναν επίγειο παράδεισο ηρεμίας και αξεπέραστης ομορφιάς, μένοντας στο θέρετρο που κάνει τις επιθυμίες πραγματικότητα. Emelisse Nature Resort, we are in love!

INFO:

Emelisse Nature Resort

Διεύθυνση: Παραλία Έμπλυση Φισκάρδο, Κεφαλονιά

Τηλέφωνο: 26740 41200

Website: https://www.emelisseresort.com/el/

Facebook: @emelisseresort

Instagram: @emelisseresortofficial

Διαβάστε επίσης…

Tips για να οργανώσετε το πιο ξεχωριστό και in-budget honeymoon από τους Non-stop Travellers!

Πού θα περάσεις καλά στο ταξίδι του μέλιτος, ανάλογα με το ζώδιό του

Γάμος το φθινόπωρο: Γιατί φέτος είναι η καλύτερη εποχή για να παντρευτείτε