Το καλοκαίρι έφτασε και εσείς είστε έτοιμη για τη μεγάλη ημέρα! Το σώμα ας είναι μαυρισμένο, η διάθεση είναι στα ύψη όμως τα μαλλιά σας είναι ταλαιπωρημένα από τον δύσκολο ομολογουμένως χειμώνα που πέρασε και αναμένεται να ταλαιπωρηθούν και άλλο από το αλάτι και τον ήλιο. Συμμεριζόμαστε την ανησυχία σας πως το πολυπόθητο και ονειρεμένο χτένισμα που θέλετε να κάνετε στον γάμο σας δεν θα αναδειχθεί όπως πρέπει. Μην ανησυχείτε! Υπάρχει λύση και μάλιστα προλαβαίνετε μέσα σε λίγες ημέρες να έχετε τα πιο υγιή, λαμπερά και υπέροχα μαλλιά, αρκεί να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης και styling!

Το SYOSS αποτελεί το brand που εδώ και 10 χρόνια προσφέρει επαγγελματική περιποίηση στα μαλλιά μας! Έτσι το εμπιστευόμαστε με κλειστά μάτια και ανάλογα με τις ανάγκες μας επιλέγουμε την κατάλληλη σειρά! 

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

H σειρά για Ξηρά, Ταλαιπωρημένα μαλλιά από το SYOSS είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε! Το SYOSS REPAIR αναδομεί και ενδυναμώνει την τρίχα για έως και 90% λιγότερο σπάσιμο και επανορθώνει με μοναδικό τρόπο τις υπάρχουσες φθορές των μαλλιών μας προλαμβάνοντας τις μελλοντικές! Με απλά λόγια, μας προσφέρει υγιή μαλλιά με εκτυφλωτική λάμψη! 

How To!

Step 1:

Απλώστε το Σαμπουάν SYOSS Repair για Ξηρά και Ταλαιπωρημένα Μαλλιά σε βρεγμένα μαλλιά, κάντε απαλό μασάζ με τα δάχτυλά σας και ξεβγάλτε καλά. 

Step 2:

Συνεχίστε με το Conditioner SYOSS Repair. Αυτό είναι το μυστικό σας όπλο ενάντια στα ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά! Απλώστε το στα μήκη και τις άκρες και κάντε ελαφρύ μασάζ απολαμβάνοντας την ιεροτελεστία και φυσικά ξεβγάλτε.

Step 3:

Για ακόμα πιο έντονη περιποίηση και προστασία εφαρμόστε την μάσκα εντατικής επανόρθωσης της σειράς SYOSS Repair για Ξηρά και Ταλαιπωρημένα Μαλλιά, αφήστε τη να δράσει για 5’ και στη συνέχεια ξεβγάλτε καλά με χλιαρό νερό.

img_7932.jpg

Yes I Do Bonus:

Αυτό που θα αγαπήσετε όμως περισσότερο από όλα, είναι το περιποιητικό λάδι BEAUTY OIL ELIXIR του SYOSS που προσφέρει εντατική περιποίηση στα ταλαιπωρημένα μαλλιά! Η ελαφριά υφή των micro oils που περιέχει χαρίζει άμεση και εντατική θρέψη για εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ρίξτε μερικές σταγόνες στην παλάμη σας και απλώστε ομοιόμορφα από τη μέση της τρίχας έως τις άκρες. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!

img_7924.jpg

STYLING

Αν τα μαλλιά σας είναι λεπτά και άτονα, όπως συμβαίνει σε πάρα πολλές Ελληνίδες τότε μόλις βρήκατε τη σειρά που θα κάνει τα μαλλιά σας να δείχνουν πιο πλούσια από ποτέ! Η νέα σειρά SYOSS Styling Thicker Hair συνδυάζει όγκο από τη ρίζα της τρίχας, ένταση και πυκνότητα καθώς και δυνατό κράτημα ως και 48 ώρες με μηδέν κατάλοιπα! Τι άλλο να ζητήσουμε για τη μεγάλη μέρα;

Hairspray Thicker Hair

Η συγκεκριμένη λακ για όγκο είναι ενισχυμένη με κυτταρικές ίνες για φυσική πυκνότητα προσφέροντας  έως 48 ώρες έξτρα δυνατό κράτημα για πιο πλούσιο αποτέλεσμα! 

How To: Ανακινήστε καλά, εφαρμόστε σε στεγνά μαλλιά από απόσταση περίπου 30 εκατοστών, ψεκάζοντας σε μικρές δόσεις!  

Mousse Thicker Hair 

Φανταστικός αφρός εμπλουτισμένος με πούδρα για εξτρά όγκο αλλά και ανάλαφρη αίσθηση με ελαφριά υφή που δεν κολλάει για να προσφέρει δυνατό κράτημα αλλά και bohemian vibes!

How To: Ανακινήστε καλά, κρατήστε το προϊόν ανάποδα και εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα σε νωπά μαλλιά. Αν στεγνώσετε τα μαλλιά σας με πιστολάκι, η θερμότητα θα κάνει το αποτέλεσμα πιο έντονο! 

Fiberspray Thicker Hair 

Το πιο λατρεμένο Spray των απανταχού beauty bloggers, βασίζεται στην αποκλειστική τεχνολογία ινών για extra πυκνά μαλλιά, προσφέροντας έως 30% πιο πυκνά, πιο γεμάτα μαλλιά με όγκο!  

How To: Ανακινήστε καλά, ψεκάστε σε μικρές δόσεις σε στεγνά μαλλιά στα σημεία που θέλετε να δημιουργήσετε πιο πλούσιο αποτέλεσμα και φυσικά χρησιμοποιήστε το από τις ρίζες έως τις άκρες!

img_7922.jpg

Είστε πλέον έτοιμες για το πιο εντυπωσιακό, bohemian και λαμπερό bridal hair style! Μαζί με το SYOSS σάς προτείνουμε τα 5 πιο υπέροχα καλοκαιρινά bridal χτενίσματα! Εσείς ποιο θα επιλέξετε; 

syoss_8.jpg

yes_i_do_syoss_9.jpg

yes_i_do_syoss_3.jpg

yes_i_do_syoss_5.jpg

syoss_19.jpg