Ναι, οφείλουμε να το παραδεχτούμε: Όπως συμβαίνει πάντα, έτσι και στο 2ο  Yes I do Bridal Catwalk τα παιδιά έκλεψαν τις εντυπώσεις! Και αυτό είναι κάτι που μας το λέτε όλοι και σας ευχαριστούμε!

Μικρές λιλιπούτειες παρουσίες έκαναν το κλείσιμο του show φορώντας υπέροχα ρουχαλάκια από την Yellowsub και έκλεψαν την παράσταση.

DSC_2384

Πρέπει να σας αποκαλύψουμε όμως, πως ενώ όλοι αρχικά ενθουσιαστήκαμε με την ιδέα, παραλίγο να την απορρίψουμε, γιατί το θέμα της σωστής και πάνω απ’ όλα ασφαλούς φύλαξης των μικρών μας «μοντέλων» αποτελούσε ένα ολόκληρο ξεχωριστό project από μόνο του, που δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε μόνοι μας. Ευτυχώς, η λύση ήρθε από την αγαπημένη μας Nannuka, που μας έλυσε τα χέρια!

DSC_2328

DSC_2362

Στον ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο που δημιουργήσαμε backstage, τέσσερις γλυκύτατες, απίστευτα υπομονετικές και ακούραστες παιδαγωγοί που μας έστειλε η Nannuka, ανέλαβαν να προσέχουν αλλά και να απασχολήσουν δημιουργικά 15 παιδάκια, αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας!

DSC_2371

 

DSC_2365

Έπαιξαν μαζί τους ώρες ατέλειωτες, από επιτραπέζια μέχρι κρεμάλα, έφτιαξαν κατασκευές, τους διάβασαν παραμύθια, τα βοήθησαν να ετοιμαστούν για την πασαρέλα και μάλιστα τους έκαναν και πρόβες!

DSC_2334

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, κέρδισαν την εμπιστοσύνη των παιδιών αλλά και των γονιών, και με μεράκι, όρεξη, καλή διάθεση και ευγένεια ανέλαβαν να απασχολήσουν τα παιδιά «μας» με φροντίδα και το κυριότερο, με ασφάλεια!

DSC_2395

Σας ευχαριστούμε θερμά, για το χαμόγελό σας, την ευρηματικότητά σας, τα αντανακλαστικά σας και την ανεξάντλητη υπομονή σας! Χωρίς εσάς δεν θα τα είχαμε καταφέρει.

Το μόνο πρόβλημα ήταν πως στο τέλος τα παιδιά είχαν δεθεί μαζί τους τόσο πολύ και πέρασαν τόσο καλά που δεν ήθελαν να φύγουν!

DSC_2328

Nannuka

website: nannuka.com

facebook: Nannuka.gr

instagram: nannuka_world

YID CATWALK XORHGOI8

Διάβασε αυτό το άρθρο και ακόμα περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I do που κυκλοφορεί σε 250 σημεία σε όλη την Ελλάδα!

Υes Ι do team