Οι 10 κορυφαίοι Έλληνες Designers.
44 Έλληνες και Ελληνίδες Celebrities.
300 εκλεκτοί καλεσμένοι.
1 Catwalk.
Tο πρώτο Yes I do Catwalk.
Το πρώτο Yes I Do Catwalk πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και επιβεβαίωσε τις επιθυμίες των διοργανωτών του, της Μυρτώς Κάζη και του Γιώργου Πράσινου για ένα catwalk γεμάτο αισθητική, χαμογελαστούς ανθρώπους, υπέροχα νυφικά, στυλάτα κουστούμια και εξαιρετική ενέργεια. Εμείς σας παρουσιάζουμε μια προς μία τις δημιουργίες των Ελλήνων σχεδιαστών που συμμετείχαν για να εμπνευστείτε και να εντοπίσετε το δικό σας νυφικό ή κοστούμι.
The Designer: Κάτια Δελατόλα
The Celebrities: Ναταλία Κηρύκου, Πέννυ Μπαλτατζή, Χριστίνα Σάλτη
The Song: I saw her standing there
The Look: Γαλλικές δαντέλες chantille, μεταξωτές μουσελίνες, cropped tops, αέρινη αύρα και ρετρό διάθεση που παραπέμπει στον ρομαντισμό των ‘20s, έφερε στη σκηνή του catwalk μια vintage αίσθηση ρομαντισμού.
Contact:
Διεύθυνση: Ηροδότου 29, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 7296327
Website: www.twistedclassics.com
Facebook: Twisted classics by Katia Delatola
Yes I do Catwalk
Date: 22|01|2016
Διοργάνωση: Yes I Do – Mr. Green
Παρουσίαση: Μυρτώ Κάζη
Fashion Counselling: Σπύρος Σαββίνος
Location: Mec Παιανίας | New Life Expo Wedding
Live on Stage: Sgt. Pepper’s Beatles Tribute Band
Make up and Hairstyle by: L’ÓREAL PARIS (υπό τις οδηγίες του Φρέντυ Καλομπράτσου και του Βασίλη Στρατηγού)
Shoes by: MIGATO
Jewels: Dyrberg Kern
Exclusive Cocktails: Bartenders υπό τις οδηγίες του Αχιλλέα Καραουλάνη.
Prive Celebrity Lounge by: Gancia
Sweet treats by: Δωδώνη
Hχητική κάλυψη | Φώτα: Galakteros Event Production
Photos by: colorstories+thekid by Nikiforos
Η μετακίνηση των celebrities έγινε με την UBER
Διάβασε αυτό το άρθρο και πολλά ακόμα άρθρα στο 5ο τεύχος του Yes I Do free press, το οποίο θα βρεις σε 250 σημεία σε όλη την Ελλάδα!
Αν θέλεις να δεις live το βίντεο από το catwalk της Κάτιας Δελατόλα μπες εδώ
Από την Αργυρώ Γιακούμα