You are here

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το φωτισμό του γαμήλιου πάρτι!

Γιώργος Μισιρλής: Let’s get this party lighted!

photo_1.jpg

Νυφικό, κουφέτα, μπομπονιέρες και μακιγιάζ μονοπωλούν, πολλές φορές, το ενδιαφέρον των μελλόνυμφων, με αποτέλεσμα να παραμελούν τις λεπτομέρειες, που τελικά κάνουν τη διαφορά! Ψηλά στη wedding «To Do List» σκαρφαλώνει και η οπτικοακουστική κάλυψη του πάρτι! Όσο παράδοξο και να φαίνεται στη νύφη, που ψάχνει με εμμονή την «τέλεια» μπομπονιέρα, οι καλεσμένοι δε θα τη θυμούνται για χρόνια, αλλά θα αναπολούν τα δυνατά γέλια, τα πρησμένα από τον χορό πόδια και τον ερεθισμένο λαιμό της επόμενης μέρας από τα τραγούδια και τις φωνές! Ο Γιώργος Μισιρλής γνωρίζει καλά ότι ο σωστός φωτισμός, η φρέσκια κι ενημερωμένη αισθητική και ο έμπειρος Dj θα απογειώσουν το κέφι και θα σας χαρίσουν ένα αξέχαστο γαμήλιο πάρτι! Χωρίς αμφιβολία, καθ' ύλην αρμόδιος να μας μιλήσει για τον ήχο και τον φωτισμό μιας γαμήλιας δεξίωσης…

Από τις τελευταίες τάσεις γαμήλιου φωτισμού είναι και τα φωτιζόμενα γράμματα. Τι χρειάζεται, λοιπόν, να κάνει κάποιος για να τα έχει στον γάμο του;

Πράγματι, τα φωτιζόμενα γράμματα είναι η απόλυτη τάση στη διακόσμηση της γαμήλιας δεξίωσης. Τα αρχικά των ονομάτων του ζευγαριού θα φωτίζουν ατμοσφαιρικά τον χώρο, η διακόσμηση θα είναι άκρως εντυπωσιακή και worth to remember, ενώ, πέρα από το γαμήλιο φωτογραφικό άλμπουμ, θα κατακλύσουν τα stories και τα posts των καλεσμένων! Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, η εταιρεία μας είναι η μοναδική, με αντικείμενο τις υπηρεσίες γάμου, που διαθέτει ιδιόκτητα φωτιζόμενα γράμματα γάμου από όλο το ελληνικό και λατινικό αλφάβητο. Τα φωτεινά γράμματα είναι κατασκευασμένα από ηλεκτροστατικά βαμμένη λαμαρίνα, έχουν ύψος ένα μέτρο και ηλεκτροδοτούνται με επαγγελματικά βύσματα ασφαλείας Powercon. Παράλληλα, με τα ειδικά dimmer που διαθέτουμε, τα γράμματα ρυθμίζονται και αναβοσβήνουν σε διάφορους ρυθμούς, ανάλογα με τον χώρο, το φως ή την προτίμηση του ζευγαριού. Αποκλειστικότητα της εταιρείας μας, η φωτιζόμενη καρδιά με λάμπες σε τρεις από τις τέσσερις πλευρές της. Εντυπωσιακή και ατμοσφαιρική, είναι η ιδανική επιλογή για τη δεξίωση του γάμου, προσθέτοντας μια μαγική και παραμυθένια νότα! Η συγκεκριμένη καινοτομία αναδεικνύει την εταιρεία μας ως τη μοναδική, παγκοσμίως, που διαθέτει την καρδιά-πύλη, μιας και ο ανταγωνισμός, εντός και εκτός Ελλάδος, δε διαθέτει κάτι αντίστοιχο.

photo_2.jpg

Ποιες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρει η Wedding Dj σε ό,τι αφορά στον φωτισμό μιας γαμήλιας δεξίωσης;

Η Wedding Dj, εκτός από τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στο Dj set του γάμου, φροντίζει με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό τον φωτισμό στον χώρο της δεξίωσης, είτε πρόκειται για ένα set-up φωτισμού πίστας είτε για έναν σύνθετο διακοσμητικό φωτισμό, που θα δώσει στον χώρο το σύγχρονο, παραμυθένιο και ονειρεμένο vibe ενός γάμου!

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχουμε ελεγχόμενο φωτισμό, τουλάχιστον στον χώρο της πίστας, σε ένα γαμήλιο πάρτι. Αυτό που τονίζω σε όλους τους πελάτες μας είναι ότι όση διαφορά έχουν ακουστικά ένα νησιώτικο ελληνικό τραγούδι από ένα ξενόγλωσσο Rock ’n’ roll, τόση διαφορά πρέπει να έχει και ο φωτισμός τη στιγμή που ακούμε το ένα είδος μουσικής από τη στιγμή που ακούμε το άλλο!Παράλληλα, πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι ο φωτισμός επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τη μουσική κάλυψη του πάρτι. Η σωστή και επαγγελματική οπτικοακουστική κάλυψη προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία, τόσο στο ζευγάρι όσο και στους καλεσμένους. Δημιουργείται ένα φωτογραφικά ανεκτίμητο σκηνικό, ενώ ταυτόχρονα διευκολύνεται και αναδεικνύεται καλύτερα το έργο του Dj. O ρομαντικός φωτισμός, τα παλλόμενα φώτα, το ατμοσφαιρικό σκοτάδι, όπου και όποτε κρίνεται απαραίτητο, μπορούν να απογειώσουν ένα μουσικό κομμάτι. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει από τον φωτισμό της πίστας μέχρι και τους διακοσμητικούς φωτισμούς στον χώρο της δεξίωσης.

img_9705.jpg

Φέτος, ποια είναι η τάση που θα επικρατήσει στο γαμήλιο πάρτι;

Μία τάση που κερδίζει συνεχώς έδαφος είναι το μίνι πάρτι! Γίνεται ακριβώς μετά την είσοδο του ζευγαριού και είναι μια πρώτη γεύση του μεγαλύτερου και ξέφρενου πάρτι που έπεται στη συνέχεια! Ταυτόχρονα, είναι ίσως ο καλύτερος και ομορφότερος τρόπος να προετοιμάσει κανείς τους καλεσμένους του για το τι πρόκειται να ακολουθήσει, και φυσικά μια καλή ευκαιρία για έναν από τους κορυφαίους Djs της ομάδας μας να δείξει σε όλους ότι δεν αστειεύεται! Η εν λόγω τάση εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς και ομολογούμε ότι στην ομάδα μας αρέσει πολύ!

img_9024.jpg

Οι επιλογές για τον φωτισμό στον χώρο της δεξίωσης, ανάλογα με το ύφος και το στιλ του γάμου, είναι πολλές…

•        Σημειακός φωτισμός τραπεζιών (Centerpiece Highlighting):

Είναι ο ιδανικότερος τρόπος, από άποψη αισθητικής, για να φωτίσετε τα τραπέζια των καλεσμένων αλλά και το νυφικό τραπέζι.

•        Φωτισμός με γιρλάντα:

Είναι ένας παραδοσιακός vintage φωτισμός, που συναντάμε κυρίως στα νησιά, και συνδυάζει το διακοσμητικό κομμάτι με τον βασικό σκοπό... να φωτίσουμε τον χώρο.

•        Φωτισμός με Fairy Lights

•        Φωτισμός Up-lighting:

Είναι καθαρά διακοσμητικού χαρακτήρα και χρησιμοποιείται κυρίως σε δέντρα, σε επιφάνειες κτιρίων και μεταλλικές κατασκευές.

img_9228.png

img_9030.jpg

H εταιρεία Wedding Dj αναλαμβάνει... να κάνει τη βραδιά του γάμου σας αξέχαστη για εσάς και όλους τους καλεσμένους σας!

Η μουσική σε ένα πάρτι πρέπει... να έχει σωστές εναλλαγές από είδος σε είδος, να μην κουράζει ή να επιμένει σε ένα είδος μουσικής απλά και μόνο επειδή είναι γεμάτη η πίστα, και φυσικά οι μεταβάσεις από τραγούδι σε τραγούδι να γίνονται με επαγγελματικό τρόπο.

To all time classic κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από κανένα wedding party... «Καλοκαιρινές διακοπές» – Νίκος Καρβέλας

Ο Wedding Dj πρέπει... να είναι φιλικός με τον κόσμο και να μην έχει ύφος… μπλαζέ! Είναι εκεί για να μεταδώσει στο κοινό το κέφι και, μέσα από τις γνώσεις του στη μουσική και την τεχνική του, να τους διασκεδάσει και να τους ξεσηκώσει, ώστε να τους χαρίσει ένα πάρτι που θα θυμούνται για χρόνια! 

giorgos_misirlis.jpg

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

Διαβάστε επίσης...

Γιώργος Μισιρλής: Ο Wedding Party Prο του δικού σας γάμου.

Wedding Dj By George Misirlis

Από την Αργυρώ Γιακούμα 

Επιμέλεια: Ελισάβετ Παπαντωνίου

Tags

Comments

Add new comment