You are here

Οι πιο λαμπερές ημέρες της ζωής σας φέρουν την υπογραφή της Sparkling Day!

Με motto τη φράση «everything you can imagine is real!», η εταιρεία event planning κάνει τον γάμο των ονείρων σας πραγματικότητα. 

Η χαρισματική Σοφία Φάκου, το πρόσωπο-κλειδί πίσω από τη Sparkling Day, φέρνει κοντά το προσωπικό σας στιλ με τις τελευταίες επιταγές του wedding industry φιλτράροντάς τες μέσα από της δημιουργική ματιά της, σε ένα αποτέλεσμα που θα χαραχτεί ανεξίτηλα στη μνήμη όλων.

Η Σοφία Φάκου της Sparkling Day.

Ονειρεύεστε έναν rustic γάμο ή ένα φαντασμαγορικό γαμήλιο πάρτι; Φαντάζεστε να βαδίζετε σε έναν ολάνθιστο διάδρομο που σας οδηγεί στο άλλο σας μισό ή εκατοντάδες ατμοσφαιρικά φωτάκια να δημιουργούν την ψευδαίσθηση του έναστρου ουρανού μέσα στο venue; Θέλετε μια εντυπωσιακή, πολυεπίπεδη τούρτα ή ένα εναλλακτικό candy bar; Προτιμάτε εξειδικευμένο προσωπικό που σερβίρει bubbly σαμπάνια ή ένα vintage βανάκι με self-service cocktails; Τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ να διοργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας, αφού η έμπειρη ομάδα της Sparkling Day και το ευρύ δίκτυο επαγγελματιών που έχει συσπειρώσει γύρω της θα φροντίσουν μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Φωτιζόμενα γράμματα τοποθετημένα σε κορμούς δέντρων συνθέτουν το πιο rustic background! 
Ξύλινη επιγραφή με καλλιγραφικούς χαρακτήρες που θα γίνει ανάρπαστη στα social media.

Η Sparkling Day σας απαλλάσσει από κάθε άγχος κατάτη διάρκεια των γαμήλιων προετοιμασιών και σας βοηθάνα παραμείνετε in-budget. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία της σας προσφέρουν τις πιο συμφέρουσες εναλλακτικές με γνώμονα τον γαμήλιο προϋπολογισμό, ενώ η πολυτέλεια και το άψογο αποτέλεσμα παραμένουν αδιαπραγμάτευτες σταθερές. Η Σοφία Φάκου, αφουγκραζόμενη το άγχος και την αγωνία των ζευγαριών, πρόσφερε δωρεάν τις συμβουλές τηςκατά τη διάρκεια του lockdown. Ο επαγγελματισμός, ηπολυετής εμπειρία και η ενσυναίσθηση είναι τα όπλα που έχει στη φαρέτρα της και κάνουν τους μελλόνυμφους να την επιλέγουν δίχως δεύτερη σκέψη. 

Eye candy! Γλυκές λιχουδιέςσερβιρισμένες σε σκεύη σε κομψό και vintage στιλ.
Οι χρυσές λεπτομέρειες λειτουργούν ως η απαραίτητη δόση πολυτέλειας στο bar.
Τα φρούτα παίρνουν θέση διακοσμητικών στοιχείων, σε ένα ολότελα διαφορετικό setting.

Η Sparkling Day προσθέτει τις λαμπερές πινελιές της και στη βάπτιση, το baby shower, το εταιρικό event ή οποιαδήποτε άλλησημαντική στιγμή αξίζει να γιορτάσετε.

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

sparkling_day.jpg

Must Read:

Sparkling Day | Η λάμψη ενός γάμου είναι πιο δυνατή από τον κορωνοϊό

Most Popular:

10 wedding trends που θα βλέπουμε παντού το 2021

Αληθινή μαρτυρία: «Τι μετανιώνω -και τι όχι- που έκανα τον γάμο μου μέσα στην πανδημία»

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας! Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ.

Tags

Comments

Add new comment