You are here

New House by Miele!

Γιατί το σπίτι μας όπως κι εμείς, έχει ανάγκη για ανανέωση!

Επειδή οι ηλεκτρικές συσκευές δεν είναι απλώς μηχανές που διευκολύνουν την καθημερινότητά μας, αλλά συνθέτουν παράλληλα το σκηνικό των μελλοντικών μας αναμνήσεων, αξίζει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί ως προς την επιλογή τους. Ένας έξυπνος φούρνος ατμού, μια κομψή καφετιέρα, ένα ψυγείο με ενσωματωμένο μαυροπίνακα και μια σκούπα «ρομπότ», μπορούν να κάνουν update στο σπίτι σας και να σας φτιάχνουν τη διάθεση …Immer besser!

Ψυγείο με πρόσοψη μαυροπίνακα

Πείτε αντίο στα μαγνητάκια και τα post-it!

Εδώ θα γράφετε πλέον τα ψώνια, τις εκκρεμότητες, τα ραντεβού. Εδώ θα ζωγραφίζετε τις πιο γλυκές «καλημέρες», τα παιδιά σας θα γράψουν τα πρώτα τους γράμματα και θα μαθαίνουν την ορθογραφία… Κι αν σας τελειώσουν οι κιμωλίες ο πίνακας δέχεται και μαρκαδόρους! Και φυσικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ψυγείου αποτελούν εγγύηση, όπως κάθε συσκευή της Miele.

  • Ανεξάρτητος ψυγειοκαταψύκτης με κρυφή λαβή πόρτας
  • Ρύθμιση θερμοκρασίας με πλήκτρα αφής
  • Συρτάρι Daily Fresh για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των φρούτων & λαχανικών
  • Σύστημα στην κατάψυξη NOFROST για να μη χρειαστεί να κάνετε απόψυξη ποτέ
  • Ενεργειακή απόδοση Α+++

 

Ανεξάρτητη καφετιέρα σε χρώμα ροζ-χρυσό

Η φράση «ελάτε στο σπίτι για καφέ» θα αποκτήσει άλλο νόημα!

Από τώρα και στο εξής, ό,τι μα ό,τι καφέ κι αν πίνετε μπορείτε να τον φτιάχνετε στο σπίτι. Δεν πρόκειται για υπερβολή. Espresso, LatteMacchiato, Cappuccino, CafféLatte, Ristrettoκαι δυνατότητα για άλεσμα κόκκων καφέ και μάλιστα στον βαθμό που επιθυμείτε, όλα με το πάτημα ενός κουμπιού. Επιπλέον, μπορεί να προετοιμάζει και δύο καφέδες ταυτόχρονα για να μην περιμένει ο ένας τον άλλο, και προσφέρει τη δυνατότητα παραγωγής καυτού νερού για όσους προτιμούν το τσάι. Μια μηχανή που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις επαγγελματικές, και τόσο κομψή όσο ένα πραγματικό έργο τέχνης…

 

Σκούπα χωρίς σακούλα “Blizzard

Η σκούπα που έρχεται από το μέλλον!

Ξεχάστε όλα όσα γνωρίζατε για τις ηλεκτρικές σκούπες. Γιατί αυτή η σκούπα δεν μοιάζει με καμία άλλη. Η σακούλα και όλη η κοπιαστική -και τις περισσότερες φορές περίπλοκη- διαδικασία αλλαγής της καταργούνται και στη θέση της μπαίνει ένας κάδος χωρητικότητας 2 λίτρων, που καθαρίζει με το πάτημα ενός κουμπιού...! Τα επιπλέον τεχνικά χαρακτηριστικά εξίσου επαναστατικά και εντυπωσιακά:

  • Ειδική λειτουργία φιλτραρίσματος σκόνης για τέλεια αποτελέσματα καθαρισμού
  • Φίλτρο αέρα που φιλτράρει πάνω από 99% του αέρα που εισπνέουμε
  • Ενεργειακή απόδοση Α+

Φούρνος με φούρνο ατμού

Όλα στον ατμό!

Είναι αποδεδειγμένα ο πιο υγιεινός τρόπος μαγειρέματος, καθώς πρώτα μαγειρεύονται τα φαγητά και ύστερα προστίθεται το λάδι, αφού ψηθούν. Έτσι, και όλα τα θρεπτικά συστατικά παραμένουν στο φαγητό και δεν παχαίνουμε! Επειδή όμως η καλή νοικοκυρά τα θέλει όλα, δίνεται και η δυνατότητα μετατροπής σε λειτουργία φούρνου για ρόδισμα αλλά και η δυνατότητα ψησίματος με πρόγραμμα κανονικού φούρνου!

miele.jpg

Διαβάστε αυτό το άρθρο και πολλά ακόμη στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 σημεία σε όλη την Ελλάδα!

Διαβάστε επίσης...

Δώρα γάμου: Ψηφίζουμε ομόφωνα το στεγνωτήριο MIELE. 

20 βήματα για έναν κλασικό elegant γάμο. 

Πολιτικός γάμος: Μια ψυχρή διαδικασία #not!

Tags

Comments

Add new comment