You are here

Wedding Dj by George Misirlis

Only Weddings….Only party!

Ο Γιώργος Μισιρλής ως ένας έμπειρος DJ για γάμο με μακρόχρονη εμειρία αποφάσισε να ιδρύσει μια εταιρεία που θα ασχολείται αποκλειστικά με το κομμάτι του γαμήλιου party και δεν θα το αντιμετωπίζει σαν συμπλήρωμα σε ένα σύνολο υπηρεσιών. Χωρίς αμφιβολία, είναι καθ' ύλην αρμόδιος να μας μιλήσει για τον ήχο και τον φωτισμό μιας γαμήλιας δεξίωσης…

Light decoration: Πόσο και πώς μπορεί να επιδράσει στην ατμόσφαιρα μιας γαμήλιας δεξίωσης;

Η διακόσμηση ενός χώρου δεξίωσης με φωτισμό (light decoration) βρίσκεται σε πλήρη άνθηση τα τελευταία χρόνια. Σε αυτό έχει συντελέσει σε πολύ μεγάλο ποσοστό η τεχνολογία LED φωτισμού, που εξαιτίας της χαμηλής κατανάλωσης έδωσε τη δυνατότητα ακόμα και σε μικρές εταιρείες να δημιουργούν συνθέσεις φωτισμού με απλές παροχές ρεύματος. Τα αποτελέσματα μπορούν να είναι εκπληκτικά, αρκεί ο φωτιστής που θα αναλάβει τον φωτισμό να έχει ανεπτυγμένη καλλιτεχνική άποψη και φυσικά να είναι γνώστης του χειρισμού και των δυνατοτήτων που έχουν τα φώτα. Σίγουρα πάντως, με τον διακοσμητικό φωτισμό μπορούμε να μεταμορφώσουμε έναν χώρο δεξίωσης και να επηρεάσουμε τη διάθεση των καλεσμένων μας σε πολύ μεγάλο βαθμό, ειδικότερα από τη στιγμή που αυτό γίνεται υπό την πλήρη καθοδήγηση της μουσικής από τον DJ για γάμο για γάμο που θα επιλέξουμε. Επίσης κάτι πολύ σημαντικό, είναι ότι θα έχουμε τη δυνατότητα λήψης καλλιτεχνικών φωτογραφιών, που δεν θα έχουν καμία σχέση με τις φωτογραφίες που θα βγάζαμε χωρίς τον διακοσμητικό φωτισμό.

Γιατί το sound & lighting design είναι τόσο σημαντικοί παράγοντες σε μια γαμήλια δεξίωση;

Καταρχάς να ξεκινήσουμε από τα βασικά… Ένας γάμος η μάλλον καλύτερα μια δεξίωση γάμου για να έχει επιτυχία χρειάζεται να έχει έναν πάρα πολύ καλό και έμπειρο DJ για γάμο. Από εκεί και ύστερα υπάρχουν πολλές υπηρεσίες που προτείνονται στα ζευγάρια για την ώρα της δεξίωσης,αλλά αν θα έπρεπε να ιεραρχήσουμε τα έξοδά μας για το γαμήλιο party, αμέσως μετά την επιλογή του DJ για γάμο έρχεται η επιλογή του σωστού φωτισμού. Είναι αδιανόητο ένας σύγχρονος γάμος να μην έχει εναλλαγές στον φωτισμό κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Δεν μπορεί για παράδειγμα, ο φωτισμός της πίστας να είναι ο ίδιος στα νησιώτικα και στα disco…Ο φωτισμός πρέπει να εναλλάσσεται ακριβώς όσο εναλλάσσονται και τα είδη της μουσικής. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό και προτρέπω όλα τα μελλόνυμφα ζευγάρια να απαιτήσουν να έχουν ένα σετ φωτισμού τουλάχιστον στον χώρο της πίστας, και να μη το αντιμετωπίζουν καχύποπτα ως προσπάθεια του ιδιοκτήτη της εταιρείας να τους κάνει να ξοδέψουν παραπάνω χρήματα. Για το κομμάτι του σωστού ηχητικού ευθύνεται κυρίως η ίδια η εταιρεία. Δυστυχώς ο πελάτης δεν είναι σε θέση να κρίνει ένα ηχοσύστημα από τη μάρκα του. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να ακούσει το ηχοσύστημα σε κάποια άλλη δεξίωση…

Wedding light up letters: Γιατί όλοι μιλάνε γι’αυτά;!

Είναι κάτι καινούργιο, και όπως είναι φυσικό αρέσει σε όλους και όχι άδικα! Είναι πραγματικά εντυπωσιακά και προτρέπουν όλους τους καλεσμένους να φωτογραφηθούν μαζί τους. Χρησιμοποιώντας wedding light-up letters το μόνο σίγουρο είναι ότι τα social media των φίλων σας θα πάρουν φωτιά!

Γιατί ένα μελλόνυμφο ζευγάρι πρέπει να μεριμνήσει ξεχωριστά για τον φωτισμό και την ποιότητα ήχου του γαμήλιου party;

Η μουσική κάλυψη είναι το Άλφα και το Ωμέγα για να χαρακτηρισθεί μια δεξίωση πετυχημένη! Είναι σαφές λοιπόν, ότι τόσο η μουσική και τα ηχητικά όσο και η φωτιστική κάλυψη, είναι καθοριστικής σημασίας για τη δημιουργία ατμόσφαιρας, επομένως πρέπει να τύχουν ξεχωριστής μέριμνας από το ζευγάρι. Τα ζευγάρια θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι για ένα πετυχημένο γαμήλιο party θα πρέπει να ξοδέψουν περίπου το 15 με 20% του συνολικού τους προϋπολογισμού στο κομμάτι μουσική – ήχος – φως που θα τους υποδείξει ο DJ για γάμο που θα εμπιστευτούν.

Πυροτεχνήματα! Πόσο μπορούν να αλλάξουν ένα γαμήλιο party;

Τα πυροτεχνήματα και γενικότερα τα special effects μπορούν να επηρεάσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την εικόνα μιας γαμήλιας δεξίωσης. Ειδικά στα δυνατά σημεία της βραδιάς, όπως είναι η είσοδος του ζευγαριού και ο πρώτος χορός, τα πυροτεχνήματα μπορούν να δώσουν στην περίσταση τη λάμψη που της αξίζει. Στη σελίδα μας θα βρείτε πολλά βίντεο που δείχνουν πώς είναι μια είσοδος με πυροτεχνήματα ή χωρίς και θα καταλάβετε πόσο μεγάλη είναι η διαφορά.

Ποια είναι η τελευταία τάση στον φωτισμό του γαμήλιου party;

Η τελευταία τάση είναι φωτισμός με ρομποτικές κεφαλές δέσμης (τύπου beam) και φωτιστικά θεατρικού τύπου (PAR). Είναι σχεδόν ό,τι καλύτερο μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς αυτή την εποχή για τον φωτισμό, με δεδομένο πάντα και τι ξοδεύει ο μέσος όρος πελατών μας σε έναν γάμο. Ανάλογα με την τοποθεσία και τον στολισμό που θα έχει κάνει ο διακοσμητής του γάμου μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και τα Fairy lights που χρησιμοποιούνται ευρέως τα τελευταία χρόνια για τη διακόσμηση γαμήλιων δεξιώσεων. 

Το τρίπτυχο ενός πετυχημένου γαμήλιου party είναι…

Συνεργασία με σωστούς και καταξιωμένους επαγγελματίες του γάμου και η επιλογή του DJ για γάμο που αντιπροσωπεύει πιο σωστά την φιλοσοφία μας.

Θετική ενέργεια & διάθεση στα ύψη από το ζευγάρι και τους καλεσμένους

Γιώργος Μισιρλής στα DECKS!

Στη WEDDING DJ by George Misirlis θα βρείτε…

Μουσική & ηχητική κάλυψη με εξαιρετικούς DJ για γάμο & high-quality εξοπλισμό.

Επαγγελματικό φωτισμό ειδικά για την πίστα.

Καινοτόμες ιδέες για διακοσμητικό φωτισμό του χώρου δεξίωσης.

Πυροτεχνήματα όλων των ειδών.

Φωτιζόμενα γράμματα.

Tags

Comments

Add new comment