You are here

TRUE Catering by Radisson Blu Park Hotel | Η αληθινή γαμήλια γαστρονομική εμπειρία

Too tasty to be true… but it is!

Μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες, αλλά και από την ελληνική παράδοση, ποιότητα για «προπονημένους» ουρανίσκους και εξυπηρέτηση στα μέτρα σας. Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της εστίασης και των εκδηλώσεων, το TRUE catering απογειώνει τη δεξίωση του γάμου σας και γίνεται συνώνυμο της επιτυχίας.

Από αλλού φερμένες, αλλά και τόσο «δικές μας», οι γλυκές και αλμυρές γεύσεις του True Catering θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους σας.

A TRUE advisor

Με στόχο να δημιουργήσει μοναδικές εμπειρίες για εσάς και τους καλεσμένους σας, το TRUE catering εκτελεί χρέη προσωπικού συμβούλου, αναλαμβάνοντας να φροντίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια της εκδήλωσής σας, παρέχοντάς σας tailor-made υπηρεσίες. Με αμέτρητες προτάσεις και λύσεις, πραγματοποιεί κάθε επιθυμία του ζευγαριού, «ζωγραφίζοντας» μια ξεχωριστή εικόνα για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής του, είτε αυτή αφορά το γευστικό κομμάτι, είτε τη διακόσμηση, ακόμα και τη μουσική υπόκρουση.

A TRUE taste

Με συμμάχους τις εκλεκτές πρώτες ύλες, τις πρωτότυπες ιδέες και την υψηλή αισθητική, το TRUE catering σας προτείνει μοναδικά, αναβαθμισμένα μενού από όλον τον κόσμο, τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο «προπονημένους» ουρανίσκους. Το γευστικό ταξίδι δέχεται κάθε πιθανή πρόκληση και περιλαμβάνει διεθνείς κουζίνες με «εξεζητημένες» συνταγές. Η ελληνική παράδοση δε επανασυστήνεται μέσα από μοντέρνα πιάτα που ενθουσιάζουν κάθε αποδέκτη. Το κορυφαίο του sushi και οι ασιατικές γεύσεις περνούν στο επίπεδο της τέχνης και δίνουν έναν κοσμοπολίτικο αέρα στη δεξίωσή σας, ενώ το Healthy & Fit μενού -που αποτελεί ένα από τα πιο μεγάλα wedding trends της σεζόν- εκπλήσσει ευχάριστα και προσδίδει χαρακτήρα στον γάμο σας.

Α TRUE venue

Ο χώρος που θα φιλοξενήσει τη γαμήλια δεξίωση ή το wedding party αποτελεί το Α και το Ω. Το TRUE catering μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε το venue του after-wedding party, προτείνοντάς σας αμέτρητους και κορυφαίους στο είδος τους χώρους και κτήματα με τα οποία συνεργάζεται ή να σας εξυπηρετήσει σε κάθε σημείο της Ελλάδας. Ειδικεύεται, μάλιστα, στους destination weddings, με μια ιδιαίτερη προτίμηση στα ελληνικά νησιά.

Α TRUE expert

Η άριστα καταρτισμένη ομάδα του TRUE catering είναι σε θέση να αναλάβει κάθε είδους event, είτε πρόκειται για μια ρομαντική γαμήλια δεξίωση, είτε για ένα παιχνιδιάρικο δείπνο βάπτισης, είτε ένα αυστηρά επαγγελματικό, εταιρικό event.

TRUE people

Οι άνθρωποι που απαρτίζουν την ομάδα του είναι το κλειδί της επιτυχίας κάθε εκδήλωσης. Με απόλυτο επαγγελματισμό και δημιουργικότητα, προσφέρουν προσωποποιημένες συμβουλές και εξυπηρετούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πελάτες τους. Είναι εκεί για να πραγματοποιήσουν με κάθε μέσο το όραμά σας, μετατρέποντάς το σε μοναδικές, αξέχαστες στιγμές.

Από event που διοργάνωσε το True Catering στον Πύργο Μελισσουργού / Από garden party βάπτισης σε έναν υπέροχο κήπο ιδιωτικής οικίας στην Κηφισιά

Το TRUE catering, με εμπειρία 30 ετών  στον χώρο της υψηλής εστίασης και των απαιτητικών εκδηλώσεων, φέρει την υπογραφή του Radisson Blu Park Hotel.

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

yes-i-do-jpegs_90.jpg

Διαβάστε επίσης...

Tru Catering - Το catering του γάμου σας!

A Tru Wedding Experience...Το πιο γευστικό project του Yes I do μαζί με το TRU CATERING!

5 απορίες για τον γάμο σας που ντρέπεστε και να τις σκεφτείτε

Tags

Comments

Add new comment