Από τη Μαρία Ιωαννάτου

Σίγουρα η κόρη σας είναι η μεγάλη πρωταγωνίστρια της ημέρας του γάμου της, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να είστε λαμπερές και περιποιημένες για την πιο ευτυχισμένη ημέρα στη ζωή του παδιού σας. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που αφορούν το μακιγιάζ σας και πρέπει να λάβετε υπόψη, ώστε να είστε όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένες. Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο χρήσιμα makeup tips για τη μαμά της νύφης.

yes_i_do_motherofthebride_3.jpg

Do: Κανονίστε ένα δοκιμαστικό μακιγιάζ

Οι πρόβες για το μακιγιάζ δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο της νύφης. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν makeup artists που ζητούν και από τις μαμάδες να κλείσουν ένα ραντεβού για δοκιμαστικό μακιγάζ, ώστε να έχουν πιο σαφή εικόνα για το τι τους ταιριάζει και να είναι καλύτερα προετοιμασμένοι. Ένα δοκιμαστικό θα σας βοηθήσει να τελειοποιήσετε την εμφάνισή σας και, αν υπάρχουν πράγματα που δεν έχετε δοκιμάσει στο παρελθόν, θα σας δώσει την ευκαιρία να πάρετε αποφάσεις χωρίς καμία πίεση.

Do: Ενισχύστε τις βλεφαρίδες σας

Ακόμα κι αν οι φυσικές βλεφαρίδες σας είναι πυκνές και μακριές, μερικά μεμονωμένα τουφάκια θα κάνουν τη διαφορά. Τα μάτια σας θα φαίνονται ακόμα πιο μεγάλα στις φωτογραφίες, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό ειδικά αν φοράτε γυαλιά.

Φωτογραφία από @savagenovias (Instagram)

Do: Εμπιστευτείτε τον ειδικό

Είναι σημαντικό να αναπτύξετε μια σχέση εμπιστοσύνης με τον makeup artist στον οποίο έχετε αναθέσει να επιμεληθεί το beauty look σας. Αν υπάρχει κάτι που δεν θέλετε να δοκιμάσετε, θα πρέπει να τον ενημερώσετε, να παραμείνετε ευδιάθετη, ήρεμη και να του δείξετε απόλυτη εμπιστοσύνη.

Don’t: Μη βγαίνετε από την comfort zone σας

Είναι άλλο πράγμα να εμπιστεύεστε τον επαγγελματία που έχετε επιλέξει και άλλο να μη μπορείτε να εκφράσετε τη γνώμη σας για κάτι με το οποίο δεν νιώθετε άνετα. Αν θέλετε να φαίνεστε υπέροχη στις φωτογραφίες, η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί. Το να επιλέξετε ένα έντονο κόκκινο κραγιόν που δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ στο παρελθόν, δεν θα σας βοηθήσει να νιώσετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Φωτογραφία από @specialdayagency (Instagram)

Don’t: Μη διστάζετε να πείτε τη γνώμη σας

Αν έχετε ένα συγκεκριμένο beauty look στο μυαλό σας, ενημερώστε τον makeup artist σας (δείξτε του και φωτογραφίες, αν θέλετε!), ώστε να μπορέσει να κάνει πραγματικότητα την επιθυμία σας. Κι αν δεν σας αρέσει κάτι, απλώς πείτε το! Το να κάνετε κάποια μικρή αλλαγή στην πορεία είναι πιο εύκολο από το να ξεκινήσετε από το μηδέν.

Must Read:

Mamamoon! H νέα fun τάση για τη μαμά του γαμπρού και της νύφης
Αυτά είναι τα “καθήκοντα” της μητέρας της νύφης!
Μαμά νύφης: Όλα όσα πρέπει και όσα δεν πρέπει να κάνετε την ημέρα του γάμου!

Most Popular:

Cover story: Tαξιδέψτε στο πιο cozy και μαγικό σκηνικό μέσα από το νέο φθινοπωρινό τεύχος του Yes I Do

Διαβάστε το editorial της Μυρτώς Κάζη για το νέο τεύχος του Yes I Do

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!