Το όνομά του είναι συνδεδεμένο με την καλαισθησία, τα χρώματα, τη φρεσκάδα και τις μοναδικές ιδέες. Ο Δημήτρης Λαμπρακόπουλος είναι ένας λατρεμένος συνεργάτης του Yes I Do και πραγματικά δεν κάνουμε βήμα αν δεν τον έχουμε κοντά μας. Φυσικά, θα «ντύσει» με τις ξεχωριστές, λουλουδένιες δημιουργίες του και το Υes I Do Catwalk by System Professional, που φέτος βασίζεται θεματικά στα λουλούδια όσο κανένα άλλο show του Yes I Do. Ο Δημήτρης, με το ζεστό του χαμόγελο και τις εκλεπτυσμένες ανθοσυνθέσεις του, καταφέρνει πάντα να είναι ο πρωταγωνιστής της καρδιάς μας. όπως και των projects μας. Ξεκινήσαμε ως συνεργάτες, γίναμε φίλοι και πλέον είμαστε οικογένεια.

Φωτογραφία: G WEDD FOTOGRAFIA BY GEORGE BOUZAKIS

 Για μία ακόμα μια χρονιά, το Yes I Do Catwalk by System Professional θα έχει άρωμα…

Ελληνικής καλαισθησίας και ευρηματικότητας!

Αλήθεια, πώς εμπνέεστε για να δημιουργήσετε αυτά τα μοναδικά σκηνικά; Ποιο είναι εκείνο το στοιχείο που αποτελεί αφορμή για να ξεκινήσετε να ονειρεύεστε και να δημιουργείτε;

Βασική προϋπόθεση είναι να προσαρμοστούμε και να αφομοιωθούμε από τον εκάστοτε περιβάλλοντα χώρο. Η έμπνευση έρχεται μέσα από τις επιλογές του ζευγαριού και σίγουρα από την εκάστοτε εποχή.

Έχετε δηλώσει στο Yes I Do ότι “Από τα πιο σπουδαία κομπλιμέντα που ακούω από τους συνεργάτες μου είναι πως καταφέρνω να φτάνω στο μέγιστο επίπεδο τις προσδοκίες που είχαν εξαρχής”. Είναι άραγε αγχωτική αυτή η προσδοκία που έχουν όλοι από εσάς;

Η αλήθεια είναι ότι το άγχος είναι ένα αναπόφευκτο στοιχείο της δουλειάς μας!

Πώς καταφέρνουν τα λουλούδια να αναδεικνύονται στους πρωταγωνιστές κάθε event;

Θεωρώ ότι το DNA μας είναι άρρηκτα δεμένο με τα λουλούδια, ήδη από την αρχαιότητα. Τα λουλούδια πρωταγωνιστούσαν παντού, στις τελετές, στην τέχνη, ακόμα και στη θρησκεία. Και αυτό συνεχίζει να συμβαίνει μέχρι και σήμερα.

Ποιο λουλούδι θα πρωταγωνιστήσει λοιπόν στο Yes I Do Catwalk by System Professional;

Το τριαντάφυλλο, γιατί αυτό πρωταγωνιστεί πάντα! Είναι ο βασιλιάς των λουλουδιών!

Και ποιο θα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του επερχόμενου καλοκαιριού;

Και εδώ, θα πω το τριαντάφυλλο.

Νιώθω πως τα λουλούδια σας τα αγαπάτε και τα προσέχετε σαν τα μάτια σας. Πώς φτάσατε ως εδώ, πώς ξεκινήσατε και πώς καταφέρατε σήμερα οι πιο κομψές ανθοσυνθέσεις να φέρουν πάντα την υπογραφή σας;

Ήταν μεγάλο το ταξίδι που έκανα στον κόσμο των λουλουδιών. Το “μικρόβιο” το κόλλησα σε μικρή ηλικία από τον πατέρα μου. Καθώς ήταν ανθοπώλης, μου έφερνε βιβλία ανθοδετικής από τις αρχές της δεκαετίας του ’80. Δεν θα σας κρύψω βέβαια ότι προσπάθησα πολλές φορές να αφήσω την τέχνη των λουλουδιών, αλλά εκείνη δεν με άφησε ποτέ. Πιστεύω ότι ο καθένας μας βάζει την υπογραφή του σε οτιδήποτε δημιουργεί, με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο.

Ποια συμβουλή δίνετε πάντα στα μελλόνυμφα ζευγάρια;

Η πρώτη συμβουλή που δίνω είναι να μην παντρευτούν, γιατί είναι ένα τεράστιο λάθος… Αστειεύομαι, φυσικά (γέλια)! Πέρα από την πλάκα, για να δώσουμε μια ουσιαστική συμβουλή, τους λέω πάντα να αφήσουν όλο το άγχος της διοργάνωσης και του στολισμού στους επαγγελματίες, καθώς εκείνοι γνωρίζουν καλύτερα. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να μας εμπιστεύονται!

Ζούμε σε μια ευλογημένη χώρα. Ποια ελληνικά λουλούδια αγαπάτε να αξιοποιείτε στις ανθοσυνθέσεις σας;

Μαργαρίτες σίγουρα, ανεμώνες, κλαδιά ελιάς, σχίνο… και αμέτρητα άλλα! Είναι μεγάλη η “προίκα” της ελληνικής φύσης.

Σε τι λέτε πάντα “yes, I do”;

Στην καλή παρέα και διάθεση και στους ωραίους ανθρώπους.

 

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

RELATED POSTS