You are here

Melgrouplab: Σχεδιάστε μαζί τους ένα γάμο με props και φαντασία!

Ο Μελέτης Παγώνης - και η Melgrouplab - αναλαμβάνει τη διοργάνωση και τη διακόσμηση γάμων και βαπτίσεων... Οι ιδέες τους πολλές και άρτια εκτελεσμένες. Αν θέλετε αποδείξεις απλά ρίξτε μια ματιά στα props που ετοίμασαν για το backstage του πρώτου Yes I Do Catwalk. Ένα υπέροχο, κομψό και vintage σκηνικό, ένα σκηνικό που μας εντυπωσίασε όλους!

IMG_3707

Ναι, σωστά καταλάβατε ο Μελέτης Παγώνης ήταν ακόμη ένας από τους επαγγελματίες που μας βοήθησε για την επιτυχή οργάνωση και ολοκλήρωση του Yes I Do Catwalk και που με την άψογη δουλειά του και την αστείρευτη φαντασία του εκείνο το βράδυ μας κέντρισε την περιέργεια και θελήσαμε να τον γνωρίσουμε λίγο καλύτερα...

image2

Μελέτη, πως μπήκες στο χώρο της διοργάνωσης και της διακόσμησης γάμων;

Η όλη μου ιδέα περί γάμων γεννήθηκε την περίοδο που σπούδαζα στο Λονδίνο και δούλευα ως διακοσμητής σε house projects! Κατά τη δημιουργία ενός νέου  house project, από το brainstorming μέχρι και την πραγματοποίηση του κατάλαβα ότι βαριόμουν πολύ γρήγορα τις ιδέες μου. Σκέφτηκα, λοιπόν, ότι αυτό που θα με ικανοποιούσε ήταν να στήσω κάτι που θα ξεστηθεί άμεσα, έτσι ώστε απλά να μείνει η εικόνα της ολοκλήρωσης τυπωμένη στο μυαλό μου και να προχωρήσω άμεσα σε κάτι καινούργιο με το αίσθημα της ικανοποίησης μέσα μου! Η απάντηση σε αυτό ήταν η διακόσμηση γάμου!

Εικόνες που είχα στο μυαλό μου, από βιβλία, από ταινίες, από καθημερινή ζωή, μπορούσα τώρα να τις μεταφέρω ως σκηνικό ενός γάμου και να δώσω το αίσθημα styling στο όλο event χωρίς να με αφήνει χρονικά το γεγονός να το βαρεθώ.

Η αρχή ήρθε με γάμους γνωστών , φίλων, συγγενών και έτσι μπήκε για τα καλά μέσα στη ζωή μου. Το word of mouth λειτούργησε αποδοτικότερα από ποτέ κι έτσι η επαγγελματική όψη αυτής της ιδέας γεννήθηκε με το όνομα Melgrouplab! Mel από το όνομα που με αποκαλούσαν οι φίλοι στο Λονδίνο, group γιατί χωρίς το βασικό μου συνεργάτη - interior stylist (George Chorianopoulos) δε θα μπορούσα να πραγματοποιήσω κανένα από τα projects και lab γιατί όλα τα concepts δουλεύονται σκληρά και επίμονα στο εργαστήριο - ατελιέ μας!

image6

image7

Η δημιουργία της Melgrouplab ήταν από καιρό στους στόχους σου;

Όπως κάθε άνθρωπος περιμένει κάποια στιγμή να αποκτήσει το δικό του σπίτι για να νιώσει κύριος αυτού και να κλείσει μέσα σε αυτό προσωπικές στιγμές δημιουργίας και μη, έτσι κι εγώ περίμενα πολύ καιρό εναγωνίως τη δημιουργία αυτού. Το Melgrouplab είναι είδος ψυχοθεραπείας για μένα αφού μέσω αυτού καταφέρνω πράγματα για να νιώσω καλύτερα σαν άνθρωπος και να μεταδώσω αυτή την ευχαρίστηση και στον πελάτη!

Το ζευγάρι που θα επιλέξει τη Melgrouplab για τη διοργάνωση και τη διακόσμηση του γάμου του, τι μπορεί να περιμένει από εσάς;

Ο τρόπος που προσεγγίζουμε ένα νέο wedding theme για ένα ζευγάρι που ενδιαφέρεται για τη δουλειά μας είναι καθαρά βασισμένος σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα, στη διακόσμηση!

image5

image2_1

Και τι περιλαμβάνει, λοιπόν, για εσάς η διακόσμηση;

Διακόσμηση σε γάμο για εμάς είναι η σκηνοθεσία του με τον πιο θεατρικό τρόπο που θα μπορούσε να αποδοθεί έτσι ώστε να μπορεί να δικαιώσει φωτογραφικά αλλά και real time τον πιο απαιτητικό θεατή!

Στη προσπάθεια μας το αποτέλεσμα να παραμείνει τέλειο, γίναμε wedding stylists δημιουργώντας ένα δίκτυο συνεργατών-επαγγελματιών γάμου τους οποίους προτείνουμε ανεπιφύλακτα γιατί συμβαδίζουν με το στυλ και την άποψη που έχουμε για ένα σωστό αποτέλεσμα θέτοντας έτσι στα χέρια του ζευγαριού ένα portfolio με to do lists και τις απαραίτητες παραπομπές!

image8

image4

Ποιά πιστεύεις πως είναι τα δυνατά σημεία της δουλειάς σας;

Ο βασικός μου στόχος στη διακόσμηση και στο γενικότερο στήσιμο ενός γάμου (νυφικό, μπομπονιέρες, προσκλητήρια κτλ) είναι να χαρίζω ξεχωριστά instas στον φωτογράφο, στο ζευγάρι και κατ´ επέκταση στους καλεσμένους, ώστε σημεία του γάμου να μείνουν χαραγμένα στη μνήμη εκπροσωπώντας το στυλ μας αλλά και κυριότερα το θέμα του εκάστοτε γάμου. Στα σκηνικά που δημιουργούμε, χρησιμοποιούμε ξεχωριστά αντικείμενα συνδυασμένα  με την επαρκή ανθοδιακόσμηση με σκοπό να ταξιδέψουμε τη ματιά του θεατή και προσπαθούμε να συνδυάσουμε κάθε μικρή λεπτομέρεια του γάμου έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι άρτιο.

image3

Tips from the experts...

Ποια είναι τα 3 Yes I Do και τα 3 No I Don't wedding tips by Melgrouplab;

Yes I do...

1.Εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες

2.Καντε πράγματα για εσάς

3.Ζήστε το μέχρι τελευταίου λεπτού

No I don't...

1.Μην υπερβάλλετε

2.Μην αγχώνεστε

3.Μην προσπαθείτε να ευχαριστήσετε όλους

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με τη δουλειά της Melgrouplab αναζητήστε στα:

Website: melgrouplab.com

Facebook: melgrouplab

Instagram: melgrouplab

Από την Ευαγγελία Σιγάλα.

Tags