You are here

Γάμος & βάπτιση στην αίθουσα εκδηλώσεων Marina View του Ομίλου Fridays™

Με μοναδική θέα στη Μαρίνα Φλοίσβου!

Η αίθουσα εκδηλώσεων Marina View του ομίλου Fridays™ είναι η τελευταία μεγάλη μας ανακάλυψη! Υπέροχος και ευέλικτος χώρος που διαμορφώνεται όπως τον έχετε ονειρευτεί, μοναδική θέα στη Μαρίνα Φλοίσβου, υπέροχες γεύσεις και cocktails που φέρουν την υπογραφή των Fridays™ ή επιλογές από μεσογειακό και ιταλικό menu. Αν προστεθεί σε όλα αυτά η φιλοξενία και η τεχνογνωσία των ανθρώπων των Fridays™, είναι απολύτως λογικό το ότι πολλά μελλόνυμφα ζευγάρια  θέλουν να πραγματοποιήσουν εδώ τη δεξίωση του γάμου και της βάπτισης του παιδιού τους. Μιλήσαμε με τη marketing manager του ομίλου, Λένα Παπαβασιλείου, πήραμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, και καταλάβαμε ποιο είναι το στοιχείο που καθιστά την αίθουσα εκδηλώσεων Marina View των Fridays™ ιδανική επιλογή: Εδώ δεν φιλοξενούνται απλώς εκδηλώσεις, αλλά δημιουργούνται μοναδικές εμπειρίες που μένουν αξέχαστες...

 

Μοναδική τοποθεσία, υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και εγγύηση ποιότητας. Είναι αυτό το τρίπτυχο της επιτυχίας του Ομίλου Fridays™ που τον καθιστά πρώτη επιλογή για κάθε είδους εκδηλώσεις; 

Το τρίπτυχο αυτό αποτελεί πολύ σημαντικό στοιχείο για εμάς. Θέλουμε να καλλιεργήσουμε ένα πνεύμα εμπιστοσύνης σε κάθε μας εκδήλωση ώστε να μας εμπιστεύονται ξανά και ξανά. Προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσίας, καθώς αναλαμβάνουμε την κάθε εκδήλωση από την αρχή ως το τέλος, έχοντας την δυνατότητα να παρέχουμε την τεχνογνωσία μας στο κομμάτι της εστίασης αλλά και των εκδηλώσεων, λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας μας.

Ποιο είναι το εύρος των εκδηλώσεων που μπορείτε να καλύψετε;

Μπορούμε να καλύψουμε κάθε είδους εκδήλωση, είτε πρόκειται για δεξιώσεις γάμου ή βάπτισης και πάρτι γενεθλίων, είτε πρόκειται για πιο corporate events, όπως εταιρικές παρουσιάσεις, συνέδρια, εταιρικά γεύματα, κοπές πίτας ή οποιαδήποτε άλλη tailor made ενέργεια.

Πώς καταφέρνετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των μελλονύμφων που απευθύνονται σε εσάς για τη δεξίωση του γάμου τους;

Η εμπιστοσύνη υπάρχει λόγω της πολύχρονης εμπειρίας μας στον χώρο της εστίασης. Έχουμε την δυνατότητα να σχεδιάσουμε μαζί με το ζευγάρι την δεξίωση που έχουν ονειρευτεί, αναλαμβάνοντας όλο το πακέτο της φιλοξενίας, για να δημιουργήσουμε μια μοναδική εμπερία την ημέρα εκείνη.

Το Marina View απευθύνεται στα ζευγάρια που…

Θέλουν να δημιουργήσουν εξαιρετικές εμπειρίες. Υπόσχεσή μας είναι να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε το ζευγάρι να μην έχει κανένα άγχος την ημέρα εκείνη και να επικεντρώνεται μόνο στο να περάσει υπέροχα!

Ποια είναι η πρόταση του menu για δεξίωση γάμου – βάπτισης;

Υπάρχει η επιλογή ανάμεσα σε μπουφέ ή à lacarte μενού και μπορούμε να προσαρμόσουμε το μενού ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ζευγαριού. Το μενού μπορεί να περιλαμβάνει προτάσεις των Fridays™, όπως τα Jack Daniel’s® και οι Tex-Mex επιλογές και εναλλακτικά μια μεγάλη ποικιλία προτάσεων με επιρροές από Μεσογειακή ή Ιταλική κουζίνα. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα bar catering με τους επιδέξιους bartenders των TGI Fridays™ να ετοιμάζουν τα μοναδικά cocktails για τους μεγάλους και non-alcoholic smoothies για τους μικρούς μας φίλους.

Υπάρχει δυνατότητα προσαρμογής του menu στις προτιμήσεις του ζευγαριού;

Το μενού διαμορφώνεται σύμφωνα με τις προτιμήσεις του ζευγαριού. Μπορούμε να προτείνουμε εμείς κάποια πιάτα βάσει της εμπειρίας μας, τα οποία θα στηρίζονται πάνω στο μενού των TGI Fridays™ ή να συζητήσουμε επιπλέον προτάσεις που μπορούν να προστεθούν ανάλογα με το ύφος που θέλουν να δώσουν στην δεξίωσή τους. Έχουμε την δυνατότητα να προσαρμόσουμε το μενού όπως επιθυμεί το ζευγάρι.

Τα cocktails των Fridays™ αποτελούν σημείο αναφοράς. Ποιες είναι οι προτάσεις για bar γαμήλιας δεξίωσης;

Πράγματι, τα cocktails των TGI Fridays™ μπορούν να απογειώσουν οποιαδήποτε εκδήλωση. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από cocktails που μπορούν να προσφερθούν την ημέρα εκείνη. Δεν θα μπορούσε να λείπει η κλασική Margarita που αρέσει σε όλους, καθώς και Daiquiris ή Mojitos σε διάφορες παραλλαγές. Σε κάθε περίπτωση, οι έμπειροι bartenders των TGI Fridays™ μπορούν να δημιουργήσουν ποιοτικά και γευστικά cocktails για την γαμήλια δεξίωση.

Υπάρχει κάποια ειδική πρόβλεψη για τους μικρούς καλεσμένους;

Μπορούμε να προσφέρουμε παιδικό μενού για τους μικρούς μας φίλους, με ποικιλία από διάφορα πιάτα όπως και φρέσκους χυμούς ή smoothies. Επιπλέον, μπορούμε να προτείνουμε διάφορες δραστηριότητες για τα παιδιά, ώστε να απασχολούνται κατά την διάρκεια της δεξίωσης από έμπιστους συνεργάτες μας.

Τι είναι αυτό που δεν θα βρει ένα μελλόνυμφο ζευγάρι σε κανέναν άλλο χώρο εκδηλώσεων;

Ευελιξία και κέφι πρώτα απ’όλα! Έχουμε την δυνατότητα να προσαρμόσουμε τον χώρο ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ζευγαριού, καθώς δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο στήσιμο. Μπορούμε να ακούσουμε οποιαδήποτε πρόταση και να το διαμορφώσουμε μαζί. Επιπλέον, διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία στον χώρο της εστίασης και των εκδηλώσεων, οπότε στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μοναδικές εμπειρίες.

Διαβάστε ακόμα...

Το Savoir Vivre των καλεσμένων γάμου.

5+1 πρωτότυπες προτάσεις γάμου!

Cinema Wedding Lessons: Όσα μας έμαθε το σινεμά για το γάμο!

Tags

Comments

Add new comment