You are here

Οι τρεις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις για τέλειο σώμα πριν από τον γάμο από τον Χρήστο Μεγαπάνο MD

Διορθώστε τις ατέλειες σας ακόμα και ένα μήνα πριν το γάμο σας!

Όλες οι γυναίκες έχουν αυτό το ένα σημείο που θα ήθελαν να αλλάξουν στο σώμα τους, που όσο κι αν προσπαθούν να το αποδεχτούν δεν τα καταφέρνουν. O γάμος, όντας η μέρα που κάθε γυναίκα ονειρευόταν από μικρή, θεωρείται η ιδανική αφορμή για να διορθώσει οτιδήποτε την ενοχλεί πάνω της. Οι πιο σύγχρονες επεμβάσεις της πλαστικής χειρουργικής μπορούν να χαρίσουν σε κάθε μέλλουσα νύφη τη χαμένη της αυτοπεποίθηση και να τη μετατρέψουν στη λαμπερή πρωταγωνίστρια της βραδιάς με απόλυτη ασφάλεια, χωρίς εκπλήξεις και μακρά αποθεραπεία. Ό,τι κι αν επιθυμεί να διορθώσει, για να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της, αποτελεί εύκολη υπόθεση στα χέρια ενός εξειδικευμένου πλαστικού χειρούργου με όπλο του τις νεότερες τεχνικές και μεθόδους.

Αυξητική στήθους

Πρόκειται για μία από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής, ιδίως όσον αφορά στη γαμήλια προετοιμασία. Αιώνιο σύμβολο θηλυκότητας, ένα πλούσιο μπούστο είναι ό,τι ονειρεύεται το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών. Οι πιο σύγχρονες επεμβάσεις αυξητικής μαστού γίνονται με ενθέματα νέας γενιάς, που προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια και διάρκεια στον χρόνο. Υπάρχουν, ωστόσο, αρκετές διαφορετικές τεχνικές ανάλογα με τον σωματότυπό σας και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, πάντοτε με γνώμονα την πιο φυσική εικόνα και τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία.

Ανάρρωση: Η επέμβαση έχει διάρκεια 1-2 ώρες και γίνεται με γενική αναισθησία, ενώ συνήθως δεν απαιτείται διανυκτέρευση στην κλινική. Η επιστροφή στην καθημερινότητα γίνεται ως επί το πλείστον σε 2 περίπου εβδομάδες, ενώ το πλήρες αποτέλεσμα είναι εμφανές μετά από 1 περίπου μήνα.

Brazilian Butt Lift

Γνωστή και ως BBL, αποτελεί την αγαπημένη επέμβαση των σταρ του Hollywood για σωστό όγκο στο σωστό σημείο. Μάλιστα την προτιμούν όσες νύφες επιθυμούν στητούς γλουτούς, που θα κολακεύουν τη σιλουέτα τους και θα γεμίζουν ομοιόμορφα τη γαμήλια τουαλέτα τους. Οι στρογγυλοί και στητοί γλουτοί μπορούν να επιτευχθούν, όχι μόνο με ανόρθωση γλουτών και ενθέματα, αλλά και με αυτόλογο λίπος, που στην ουσία κάνει την όλη διαδικασία πολύ λιγότερο επεμβατική. Το lifting γλουτών, δηλαδή η επεμβατική διαδικασία για την ανόρθωση των γλουτών και την αφαίρεση της περίσσειας λίπους, παραμένει το ίδιο. Σήμερα όμως ο πλαστικός χειρούργος μπορεί να επιτύχει την επιθυμητή αύξηση όγκου, αντί των ενθεμάτων, με λίπος από το ίδιο το γυναικείο σώμα. Λαμβάνεται με λιποαναρρόφηση από περιοχές με λίπος πλούσιο σε βλαστοκύτταρα, όπως η κοιλιά, και το οποίο καθαρίζεται κι επανατοποθετείται με έγχυση στην περιοχή των γλουτών, ώστε να επιτευχθεί η αύξησή τους.

4D Vaser Lipo

Θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχος των brides to be που ονειρεύονται ένα σμιλευμένο σώμα με λεπτή μέση και γραμμωμένη κοιλιά, ιδανικό για κάθε γραμμή και στιλ νυφικού. Πρόκειται ουσιαστικά για την πιο σύγχρονη και εξελιγμένη μορφή λιποαναρρόφησης αφού μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το τοπικό πάχος, όπου κι αν συγκεντρώνεται, με τη δύναμη των υπερήχων. Επιπλέον μπορεί να σμιλεύσει γραμμώσεις εκεί όπου πριν δεν υπήρχαν, όπως στην κοιλιά για παράδειγμα. Το μυστικό βρίσκεται στην ενέργεια που κουβαλά ο υπέρηχος, καθώς το λίπος ρευστοποιείται πριν από την αφαίρεσή του και έτσι όλη η διαδικασία γίνεται πολύ πιο απλή και εύκολη. Παράλληλα, η θερμική ενέργεια προκαλεί σύσφιξη στην περιοχή εφαρμογής, ενώ η τεράστια ακρίβεια στον χειρισμό, που προσφέρει η νέα λιποαναρρόφηση 4D Vaser Lipo, επιτρέπει στον χειρούργο να σμιλεύσει τους μύες, δίνοντας την εικόνα ενός καλογυμνασμένου σώματος  χωρίς γυμναστική και κόπο. 

Credits

Φωτογραφίες: Δανάη Ίσαρη

Grooming: Σαββίνα Σκεπετάρη

Location: Marathon Beach Resort

Διάβασε αυτό το άρθρο και πολλά ακόμη στο νέο τεύχος του Yes I do που κυκλοφορεί σε 300 σημεία σε όλη την Ελλάδα!

Διαβάστε επίσης...

Χρήστος Μεγαπάνος M.D. : Θεραπείες με υαλουρονικό οξύ για όλες τις brides to be

Oι beauty θεραπείες για λαμπερό πρόσωπο από τον Χρήστο Μεγαπάνο MD

Νυφικά παπούτσια: 6 tips για να επιλέξετε τα σωστά!

Tags

Comments

Add new comment