ΠOIOΙ EIMAΣΤΕ!

Μυρτώ Κάζη – Yes I do Creator/Owner

Το Yes-I-do είναι το πρώτο ιντερνετικό παιδί μου. Το σκέφτηκα ξαφνικά, το πραγματοποίησα χωρίς πολλή σκέψη και ευελπιστώ να είναι μια από τις basic ασχολίες μου τα επόμενα χρόνια.

Τι είναι το Yes I do; Ένα μεγάλο Portal με θέμα τον γάμο. Το logo μας είναι “ραμμένο” σαν από βελονάκι και καταλήγει στο παραδοσιακό βελονάκι της γιαγιάς, σήμα κατατεθέν του ρομαντισμού που ξυπνάει μέσα μας αυτές τις στιγμές αλλά και τις αισθητικής παράδοσης που μας κληροδότησαν οι οικογένειές μας.

Γιατί wedding workshop; Γιατί εδώ θα γίνονται πολλές εργασίες, συζητήσεις, παρουσιάσεις, σεμινάρια αλλά και πάρτυ. Ένας ζωνταντός οργανισμός γύρω από το πιο ζωντανό και ευχάριστο πράγμα της ζωής μας.

Το YID είναι ένα μεγάλο wedding portal, ένα portal με άξονα και θέμα τον γάμο. Τον γάμο όπως τον θέλει η γενιά μας. Ναι μεν παραδοσιακό, αλλά και πρωτότυπο. Διαφορετικό. Με δόσεις ρομαντισμού αλλά και hip διάθεση. Ναι στο έθιμο των ονομάτων κάτω από τη γόβα ναι και στον γαμπρό που δεν θέλει γραβάτα και φοράει καρό πουκάμισο! Το logo μας είναι “ραμμένο” με κλωστή και καταλήγει στο παραδοσιακό βελονάκι της γιαγιάς, γιατί όσο κι αν θέλουμε να είμαστε μοντέρνοι,  ο γάμος δεν θα χάσει ποτέ την κλασική του διάσταση! Όμως σε εμάς θα βρεις και θέμα για τα wedding tattoos, τους gay & lesbian γάμους και βέβαια όλα όσα χρειάζεσαι για να παντρευτείς στο δημαρχείο και να κάνεις… εντύπωση!

Ενσωματωμένο στο wedding portal, θα βρείτε το προσωπικό μου blog, (Yes I Do – The Blog) σε γκρι φόντο και με σχεδόν το ίδιο logo. Μόνο που αυτή τη φορά, το βελονάκι μεταμορφώνεται σε φτερό πένας. Easy going μόδα, “έξυπνη” ομορφιά, βόλτες στην Αθήνα και την Ελλάδα, όλα όσα εκείνα με κάνουν να ονειρεύομαι, ατμοσφαιρικές συνεντεύξεις και όλο μου το πάθος να μοιραστώ με άλλους ανθρώπους εκείνα τελικά με κάνουν να εξερευνήσω καλύτερα τον εαυτό μου, να ηρεμήσω και να μπορώ να ζήσω ευτυχισμένη.

myrto kazi

Η ομάδα του YID!

Νεφέλη Βιτζηλαίου

Η Νεφ, είναι η φίλη που φέρνει σε όλους και πάντα τα καλύτερα δώρα. Γιατί; Όχι γιατί είναι η πιο πλούσια φίλη, αλλά επειδή έχει το πιο δημιουργικό μυαλό που έχετε συναντήσει ποτέ. Κουτάκια, κορδέλες, ευρηματικοί συνδυασμοί, χρώματα, σατέν, μπουρδουκλάκια και ό,τι άλλο φανταστείτε μπορεί να κάνει ακόμα και μια απλή σοκολάτα υπερπαραγωγή. Αυτός είναι και ο ρόλος της στο site!

970317_10153132599500437_468343002_n

Αθηνά Γκαντήραγα

Η Αθηνά γράφει ό,τι έχει να κάνει με ομορφιά και άντρες. Πώς συνδυάζονται αυτά; Μια χαρά! She knows the way! Άλλωστε στο Yes I Do ασχολούμαστε πολύ με το θέμα “γαμπρός” αλλά και με το πώς θα μείνουμε ερωτευμένοι για πάντα! Κάποιοι συντάκτες φαίνεται πως ξέρουν κάποια παραπάνω μυστικά;)

athina gantiraga

Αργυρώ Γιακούμα

Η Αργυρώ είναι η μαθήτρια του 20! Ω ναι, γράφει τα άρθρα ίσως πιο ολοκληρωμένα από ό,τι θα τα έγραφε η Anna Wintour για τη Vogue, απαντάει σε κάθε πιθανή απορία που ίσως σου προκύψει και τελειώνοντας το άρθρο της, έχεις πάρει το μάξιμουμ της πληροφορίας που χρειάζεσαι για το συγκεκριμένο θέμα! Στα έχει πει όλα!

Α! Κάνει και καταπληκτικό cake (απαραίτητο για τα meetings της ομάδας)!

argyro

Πέννυ Ζαμπούκα

Η Πέννυ είναι κάτι σαν… απουσιολόγος! Σημειώνει τα πάντα, ξέρει, ελέγχει και οργανώνει την ομάδα! Έχει αναλάβει την επικοινωνία μας και την εξωστρέφεια του site! Από τη μέρα που μπήκε στην ομάδα, θα λέγαμε πως ενώθηκαν τα κομμάτια του παζλ!

197891_1017411914547_5021_n

 

Μαρία Κόφου

Ταξιδιάρα(στην ψυχή) και πολύταξιδεμένη (στην πραγματικότητα) η Μαρία βλέπει πάντα τα πράγματα σφαιρικά! Μας δίνει τα κατάλληλα tips για το honeymoon αλλά μας παρουσιάζει κιόλας τα πιο hot trends της wedding αγοράς! Με ό,τι ασχοληθεί, θα το ερευνήσει όσο δεν πάει!

10461768_10152447813268917_1399400117_n

Simon Silaidis /  Web Designer

Ο Σίμος είναι ο άνθρωπος στον οποίο χρωστάω το μεγαλύτερο ποσοστό της δημιουργίας του YID. Ένας καλλιτέχνης που δεν σταματά να μας φέρνει νέες ιδέες για να κάνουμε συνεχή upgrades στο site! Logo και Site φέρουν την υπογραφή του.