You are here

H Iωάννα Αρβανίτη είναι η Boho Choco!

Τον τελευταίο καιρό την άκουγα από παντού. Ήθελα επιτέλους να μάθω ποια είναι αυτή η τόσο ταλαντούχα Boho Choco και γιατί όλοι είναι τόσο ενθουσιασμένοι μαζί της. Τελικά, λίγο καρμικά ίσως, η Πέγκυ Σιμιτζή, η wedding planner μας, μας πρότεινε αντί για Photobooth, στον γάμο μας να έχουμε έναν χειροποίητο μακραμέ! Τότε κατάλαβα γιατί αυτό το κορίτσι είναι τόσο ξεχωριστό…

boho_choco_yesido_1

Belli Momenti - Intimate Love Stories

Boho Choco! Πώς προέκυψε αυτό το τόσο γλυκό αλλά και bohemian όνομα;

Γλυκό σίγουρα, αφού προέρχεται από το αγαπημένο μου σοκολατούχο ρόφημα, το Yoco Choco! Βohemian γιατί οι δημιουργίες μου έχουν κυρίως στιλ μποέμ. Όταν το σκέφτηκα, ήρθα ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό μου, να δημιουργώ. Βρίσκοντας όνομα στον καλλιτεχνικό σου εαυτό, του δίνεις υπόσταση και τον εκθέτεις. Αυτό με τρόμαζε στην αρχή, αλλά τώρα συστήνομαι με αυτοπεποίθηση!

boho_choco_yesido_2

Belli Momenti - Intimate Love Stories

Ποια είναι η τάση για τους γάμους του 2018;

Ένας μποέμ, πιο χαλαρός γάμος ξεκίνησε φέτος δειλά και θα συνεχίσει δυναμικά το 2018. Η νύφη με αέρινο φόρεμα, σανδάλια και μακραμέ στολίδι στα μαλλιά, ο γαμπρός με t-shirt ή χρωματιστό πουκάμισο και τιράντες. Φυσικά, στοιχεία όπως ξύλο, βαμβακερό σχοινί, γιούτα και τα χρώματα της άμμου και της σκουριάς, πολύ πράσινο και αποξηραμένα λουλούδια, φυσικοί χώροι, όπως ένα δάσος, ένα κτήμα σε αμπελώνα, ξύλινοι πάγκοι και καλεσμένοι που θα αισθάνονται σαν στο σπίτι τους! Ελπίζω να κρατήσει αυτἠ η αίσθηση ελευθερίας, με λιγότερο άγχος για τη “μεγάλη” ημέρα, χωρίς να γίνει γραφικό trend. Κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί αν εντάξουμε χειροποίητα διακοσμητικα, τα οποία ανανεώνονται και είναι μοναδικά.

boho_choco_yesido_3

Argiris Koutsopoulos

Πώς μπορώ να εντάξω ένα χειροποίητο μακραμέ στον γάμο μου;

Το ζευγάρι μπορεί να ενοικιάσει έναν έτοιμο μακραμέ ή να παραγγείλει έναν custom-made. Στην πρώτη περίπτωση, καλό είναι να επικοινωνήσει μαζί μου ένα μήνα πριν, ενώ στη δεύτερη δύο με τρεις μήνες νωρίτερα, ώστε να βρούμε την καλύτερη λύση αισθητικά, αλλά και οικονομικά και να υπάρχει ο χρόνος για να ολοκληρώσω την παραγγελία.

boho_choco_yesido_4

I Wish Chic Events - Penelopy Photography

Ποιες δουλειές δεν θα ξεχάσεις ποτέ;

Μου έχει μείνει αξέχαστη η πρώτη μου δουλειά για γάμο, όπου ο διοργανωτής μού είχε βάλει μεγάλη πρόκληση: έναν 8μετρο διάδρομο-αλέα, κάτω από τον οποίο θα περπατούσε η νύφη. Τέσσερα κομμάτια και 80 κιλά, που στηρίχθηκαν με σύρματα από τα γύρω δέντρα! Ήταν συλλογική και πολύωρη δουλειά. Το σκηνικό ονειρεμένο, αλλά είχε συννεφιά. Τελικά, δέκα λεπτά πριν από τον γάμο, άρχισε να βρέχει και η τελετή έγινε σε εσωτερικό χώρο. Παρ᾽ όλ᾽ αυτά, άξιζε τον κόπο!

boho_choco_yesido_5

Moments Weddings in Crete - Hanna Monika

Ποια είναι η δική σου συμβουλή για τα ζευγάρια;

Στο κομμάτι της διακόσμησης, προτείνω να χρησιμοποιήσουν κομμάτια με τα οποία θα στολίσουν το σπίτι τους και θα τους θυμίζουν εκείνη την ξεχωριστή μέρα. Επίσης, τους συμβουλεύω να συνδυάσουν το προσωπικό τους στιλ με τη μόδα και τη γνώμη ενός ειδικού, ώστε να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

boho_choco_yesido_6

The 12 Events - Ios Club - Anna Roussos

Στην Boho Choco θα βρείτε:

-Σχεδόν τα πάντα για τη διακόσμηση.

-Κουρτίνες

-Διαχωριστικά χώρων

-Backdrops γάμου

-Διακοσμητικά τοίχου

-Κεφαλάρια

-Διαδρόμους για τραπέζια

-Καπέλα φωτιστικών

-Θήκες για μαξιλάρια

-Κρεμαστά για γλάστρες, για ένα πιο “πράσινo” σπίτι και πολλά πολλά άλλα!

boho_choco_yesido_7

 Think Happy Events - George Pahountis

 

 

boho_choco_yesido_logo

 

Boho Choco

site: bohochoco.etsy.com

mail: bohochoco@yahoo.com

facebook: Bohochoco

instagram:  @boho_choco

 

 

 

Tags